LTV „Šokių dešimtukas”: garsios pavardės nepadeda

Jau trečioje „Lietuvos šokių dešimtuko” laidoje nesiseka įžymybėms. Šį šeštadienį šokių aikštelę laikinai paliko Stano, praėjusioje laidoje – Laima Kybartienė, dar anksčiau – radijo laidų vedėjas Marius Šmitas.

Tiesa, Stano dar turi galimybę sugrįžti į „Dešimtuką”, kaip tai padarė M. Šmitas. Paskutinį spalio mėnesį Stano su partnere Katerina Voropaj dėl teisės sugrįžti susirungs su kitomis spalį iškritusiomis poromis.

Projekto lyderės pozicijas vis tvirčiau užsikariauja Natalija Zvonkė, jau ne pirmą kartą gavusi daugiausia balų, šįkart – 1181. Po „kolūkietiško valso”, kaip sakė komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, jos samba atrodė kur kas skoningiau ir pavergė ne tik komisiją, bet ir žiūrovus.

Daugiau balų iš komisijos – 800 – gavo tiktai Aistė Jasaitytė, netituluota „Dešimtuko” sambos karalienė, kurią Jurijus Smoriginas pavadino „moterimi – gyvate”.
Šokėjai tai – geriausias komplimentas.

Komplimentų negailėta ir Kęstučiui Rimdžiui, su partnere Viktorija Engelgardt Bajor pirmąkarat pakilusiam į antrąją vietą (998 balai).

Kas susižers komplimentus ir užsidės karūną ateinantį šeštadienį? „Lietuvos šokių dešimtukas” – kiekvieną šeštadienį 21 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.