Nutrūko „Valencia” pergalių serija

Šeštadienį vienintelėse Ispanijos „Primera” lygos septintojo turo rungtynėse Barselonos „Espanyol” klubas svečiuose 2-1 įveikė vieną lyderių „Valencia” klubą ir nutraukė pastarojo penkių pergalių iš eilės Ispanijos čempionate seriją.

„Valencia” 1 – 2 Barselonos „Espanyol”

5` [1 – 0] Ruben Baraja

20` [1 – 1] Albert Riera

81` [1 – 2] Luis Garcia

Šeimininkai puikiai pradėjo rungtynes ir išsiveržė į priekį jau penktą minutę, kai po Davido Villa pakelto kampinio galvapasižymėjo saugas Rubenas Baraja. Po šešių minučių rezultato vos nepadvigubino Davidas Villa, tačiau puikiai svečių vartus gynė Carlosas Kameni.

Netrukus „Valencia” žvaigždė D.Villa buvo priverstas palikti aikštę dėl traumos, o 20-ą minutę „Espanyol” saugas Albertas Riera įspūdingu smūgiu išlygino rezultatą.

Po minutės „Espanyol” vos neišsiveržė į priekį, tačiau Raulio Tamudo smūgiuotas kamuolys pataikė į virpstą, o vėliau klastingą jo baudos smūgį puikiai atrėmė „Valencia” vartininkas Timo Hildebrandas.

Antrojo kėlinio pradžioje aikštėje dominavo šeimininkai, o po keitimo aikštėje pasirodęs Ispanijos rinktinės saugas Joaquinas vos neatstatė šeimininkų pranašumo, tačiau dar kartą puikiai sužaidė C.Kameni.

Kai jau atrodė, kad dvikova baigsis lygiosiomis, 81 minutę „Espanyol” saugas Valdo puikiu perdavimu „atkirto” šeimininkų gynybą, o laisvas su kamuoliu atsidūręs Luisas Garcia smūgiu pažeme į tolimąjį kampą įveikė iš vartų išbėgusį T.Hildebrandą.

Po šių rungtynių „Valencia” turnyrinėje lentelėje žengia trečia, turėdama lygiai taškų su „Villarreal” ir vienu atsilikdama nuo lyderių „Real”, kurie sekmadienį namuose priims Huelvos „Recreativo”.

Tuo tarpu „Espanyol” po pergalės bent jau laikinai pakilo į penktą vietą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.