Šokoladas ir vynas pailgina gyvenimą

Reguliarus, saikingas šokolado ir vyno vartojimas gerokai sumažina kardiologinių susirgimų riziką ir prailgina gyvenimo trukmę 5-6 metais. Tiesa yra ta,kad kiekvienos dienos maisto raciono pagrindas turi būti vaisiai, darzovės, žuvis migdolai ir česnakai. Tai yra būtina, norint užtikrinti puikų kaip laikrodis žmogaus širdies darbą, kad žmogaus širdis nepatirtų per didelių krūvių ir kitų nepageidaujamų reiškinių. Tokią išvadą padarė grupė australų medikų Melburno Monašo universiteto mokslinio tyrimo centre, taip pat jų kolegos Nyderlanduose.

Remiantis projekto autorės Anos Peters tvirtinimais, visavertis maitinimas yra ne mažiau veiksmingas nei gydytojų rekomenduojami polivitaminai. Nėra būtina ir griežta dieta. Svarbiausia yra tai, kad maisto racioną sudarytų septyni „stebuklingi ingredientai”. Be to, šie natūralūs produktai yra daug vertingesni nei farmakologiniai preparatai. Kompleksiniai tyrimai parodė, kad organizmas visiškai pasisavina natūralius produktus, o šių produktų vartojimas stiprina organizmo imuninę sistemą. Natūralūs produktai lemia mažesnę susirgimų kardiologinėmis ligomis tikimybę, jie pailgina aktyvią gyvenimo trukmę: vyrams – šešeriais, moterims – penkeriais metais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.