„Super L.T.” padėjo policijai išguiti G. Einikį iš namų

„Man gaila Gintaro naujosios draugės, jei ji atsiras po manęs” – laidos „Super L.T.” žurnalistams verkdama ištarė Gintaro Einikio draugė Jurgita Narmontienė po to, kai iškviesti policijos pareigūnai išsivedė Gintarą Einikį.

Išskirtiniame interviu „Super L.T.” buvęs garsus krepšininkas Gintaras Einikis papasakojo apie gyvenimo permainas, apie skyrybas, depresiją, narkotikus ir konfliktus su dabartine drauge. Po interviu Gintaras grįžo į nuomojamą butą, ir tada įvyko konfliktas, kurio spręsti buvo iškviesti policijos pareigūnai.

Ką tik išsiskyrę su pašnekovu, „Super L.T” žurnalistai sulaukė netikėto G. Einikio draugės Jurgitos skambučio. Ji prašė padėti…

„Sulaukę policijos pareigūnų, pakilome į poros butą ir radome apsiverkusią Einikio draugę. Pareigūnams parodžiusi, kad yra sumušta, ji paprašė mūsų padėti Gintarui išsikraustyti, nes pati nebesijaučia saugi, bijo smurto priepolių…”, – pasakoja „Super L.T.” žurnalistė Edita Klaunauskaitė.

Išskirtiniai ir sukrečiantys kadrai, kurių niekas nesitikėjo, iš Gintaro Einikio ir jo draugės Jurgitos konflikto, ašaros, audringos rietenos ir gūžčiojančio G. Einikio pareiškimai – „Super L.T.” laidoje pirmadienį 19.10 val. per LNK.

Laimei, ne visi šioje žemėje ir laidoje „Super L.T.” pykstasi. Gali būti, kad šviesėja dangus virš neseniai su savo drauge susipykusio sunkiaatlečio Ramūno Vyšniausko galvos. LNK laidos „Lalaila” vedėjas išdrįso apsikvailinti prieš draugus ir atvėrė savo širdį – papasakoti apie savo meilę ir pabandyti susigrąžinti tą vieną vienintelę, kurios be galo trokšta.

Laida „Super L.T.” pirmadienį taip pat atskleis naujas detales apie dramatiškas dainininko Romo Dambrausko ir jo buvusios Žmonos Astos skyrybas. Neseniai jaunas klaipėdietis dainininkas Eugenijus Ostapenka spaudai skundėsi, kad jam grasino Romas Dabrauskas. Pasirodo, prieš tris metus, kai Romas ir Asta jau gyveno atskirai, Eugenijus buvo tapęs ponios Astos guodėju. E. Ostapenka laidoje atvirai prisipažino, kad tuomet jautė Astai daugiau nei šiltus jausmus.

Kodėl Romas Dambrauskas grasino dainininkui? Ar E. Ostapenka buvo R. Dambrausko žmonos meilužis?- sužinosime laidoje „Super L.T.” pirmadienį 19.10 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.