G. Einikis – vėl šeimyninio konflikto epicentre

Vakar uostamiesčio patruliai skubėjo gelbėti Gintaro Einikio sugyventinės. Įtariama, kad praeityje garsus krepšininkas galėjo pakelti ranką prieš moterį.

Vakar pavakare pagalbos telefonu 112 sulaukta skambučio, jog Kretingos gatvės 49 namo bute smurtaujama prieš moterį. Į įvykio vietą nuskubėjus policijos patruliams paaiškėjo, kad incidentas vyko tarp G. Einikio ir jo sugyventinės.

Konflikto aplinkybių nei pareigūnai, nei sugyventiniai nekomentavo. Pirminiais duomenimis, G. Einikis moterį puolė žurnalistų akivaizdoje, tad šie ir paskambino į policiją. Bute apsilankę pareigūnai krepšininko nesulaikė, o patys išvažiavo.

„Vakarų ekspreso” reporteriai prie G. Einikio draugės nuomojamo buto užfiksavo, kaip ji piktinasi vyriškio poelgiu, o šis tikina jos nelietęs.

Taip ir nesusitaikęs su drauge G. Einikis išvažiavo savo avarijomis pagarsėjusiu visureigiu „Volkswagen Touareg”.

Prieš keletą dienų spaudoje jau mirgėjo straipsniai, kad per savo gimtadienį G. Einikis smurtavo prieš gyvenimo draugę. Tąkart jis esą moteriai ranka kirtęs per veidą, pomidorų sultimis aplaistęs sienas.

Anot aukos, vyriškis ją net grasinęs nužudyti. Moteris spėjo, kad buvęs krepšininkas galėjo būti vartojęs kvaišalų.

Plungės rajono apylinkės teismas vasarį G. Einikiui paskyrė piniginę baudą už vaiko teisių pažeidimą. Prieš sugyventinę neblaivus vyras tąkart naudojo psichologinį smurtą. G. Einikis jos 9-metės dukters akivaizdoje moterį žemino, keikėsi, trukdė mažametei ilsėtis.

Klaipėdos miesto apylinkės teismas metų pradžioje G. Einikį nubaudė už tai, kad jis apsvaigęs nuo alkoholio ir kokaino padarė avariją, nesunkiai sužalojo žmogų bei įgijo, laikė ir gabeno nedidelį kiekį narkotikų. Jam buvo skirta 6 250 litų bauda.

Vairuotojo pažymėjimas iš G. Einikio neatimtas, nes tą nurodžiusį padaryti Klaipėdos policijos sprendimą jis yra apskundęs teismui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.