„airBaltic” keleiviai skrydžiams registruotis galės internetu

Nuo šiandien pradeda veikti didžiausios Baltijos šalyse oro bendrovės „airBaltic” internetinė skrydžių registracijos sistema. Ši sistema iš Vilniaus vykstantiems „airBaltic” keleiviams leis ne tik sutaupyti nemažai laiko, bet ir suteiks galimybę patiems pasirinkti norimas vietas lėktuve.

„Džiaugiamės pristatydami šią skrydžių registracijos sistemą, kuri žymiai palengvins mūsų klientų keliones. Keleiviams nebereiks praleisti daug laiko oro uoste, laukiant eilėse prie registracijos. Naudojantis internetu – registracija atliekama iškart, tad ypač dažnai keliaujantys žmonės neabejotinai džiaugsis šia galimybe”, – naująją skrydžių registracijos sistemą pristatė „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Paskaičiuota, kad ši sistema „airBaltic” keleiviams leis sutaupyti apie 30 mln. minučių per metus, t.y. beveik 60 metų. Internetinė skrydžių registracija šiuo metu prieinama visiems tiesioginiams „airBaltic” skrydžiams, vykdomiems iš Vilniaus, Rygos, Ciuricho, Bergeno, Stavangerio ir Vienos oro uostų. Artimiausiu metu tokia paslauga bus galima „airBaltic” skrydžiams ir iš kitų miestų oro uostų, o keleiviai taip pat galės registruotis ne tik tiesioginiams, bet ir jungiamiesiems skrydžiams.

Registruotis internetu galima nuo 12.00 val. (vietos laiku) kitos dienos skrydžiams ir ne vėliau kaip likus dviems valandoms iki skrydžio. Registracija internetu galioja visų rūšių bilietams: pirktiems bilietų pardavimų vietose, kelionių agentūrose ar internetu.

Keleiviai, atlikę internetinę registraciją, savo registruojamą bagažą galės palikti prie registracijos stalo, kur bus išduotas bagažo kvitas. Bagažą reikės užregistruoti likus ne mažiau, kaip 30 minučių iki tvarkaraštyje nurodyto skrydžio išvykimo laiko. Keliautojai, turintys tik rankinį bagažą, galės eiti tiesiai pro keleivių patikrą prie įlaipinimo vartų. Internetu užsiregistravę keleiviai prie išvykimo vartų turės atvykti ne vėliau kaip likus 20 minučių iki lėktuvo pakilimo.

Registracija internetu atliekama „airBaltic” tinklalapyje www.airbaltic.lt, kur pateikiama išsamesnė informacija apie šią sistemą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "„airBaltic” keleiviai skrydžiams registruotis galės internetu"

  1. Iive

    Labai patogu, kai registracija skrydžiui
    gali būti atliekama internetu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.