Į ekranus trečią kartą grįžta „Absoliutus blogis”

Spalio 5 – oji prisiekusių kinomanų kalendoriuje turėtų būti pažymėta išskirtine spalva. Būtent šią dieną Lietuvos kino teatruose startuoja trečioji trilogijos, pastatytos pagal populiarų kompiuterinį žaidimą, dalis – „Absoliutus blogis: išnykimas”. Tai – paskutinysis ir lemiamas jau pažįstamų ir pamėgtų herojų mūšis su kraujo ištroškusiais zombiais ir mutantais, kurio centre – žavioji kariūnė Milla Jovovich.

Aktorė M.Jovovich, kitų metų pradžioje susilauksianti pirmagimio, veiksmo filme demonstruoja puikią sportinę formą ir vaidina kariūnę Alisą, kovojančią su kompanijos UMBRELLA paleistu virusu. Virusas siautėja dykynėse, kadaise apstatytose miestais. Pasaulis pavirto griuvėsiais, mirusieji prisikėlė, o gyvieji virto zombiais. Alisos laukia dar ne vienas sunkus mūšis.

M.Jovovich „Absoliutaus blogio” spaudos konferencijoje prisipažino, kad jai buvo be galo įdomu vaidinti tą pačią personažę trijuose filmuose. „Kartu su ja augau”, – glostydama savo didėjantį pilvą sakė būsima mama, filme demonstruojanti ištvermę ir ištreniruotą kūną.

„Šis filmas skirsis nuo kitų „Absoliutaus blogio” trilogijos dalių, – pasakoja pagrindinė juostos žvaigždė. – Žiūrovai pamatys visai kitą pasaulį. Mutantai ir zombiai trečiojoje dalyje kur kas protingesni, yra dar greitesni ir stipresni. Jie net moka naudotis vaizdo kameromis ir telefonais!”.

M.Jovovich atskleidė, kad paskutiniojoje trilogijos dalyje „Absoliutus blogis: išnykimas” jos herojė Alisa naudoja tibetietiškus peilius. „Turėti du tokius aštrius ginklus rankose buvo neįtikėtina!”, – sako M.Jovovich. Aktorė juokauja, kad šie ginklai puikiai praverčia ne tik filmuojantis įspūdingose kovų scenose. „Tie tibetietiški peiliai tokie universalūs! Jais gali raikyti duoną, kapoti, tepti ant sumuštinio majonezą, pjaustyti agurkus ir net perskirti viščiuką!”, -apie tai, kaip buityje panaudoja įspūdingus kovų ginklus pasakoja M.Jovovich.

Vos pasirodęs Amerikos kino teatruose „Absoliutus blogis: išnykimas” per pirmą savaitgalį uždirbo daugiau nei 23 mln. dolerių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.