Įsimylėjėlių poras „Tango TV” tikrins „Ištikimybės testu”

Abejojate, ar jūsų antroji pusė jums ištikima? Norite įsitikrinti, kad jūsų išrinktasis vis dar myli kaip ir pirmąją vestuvių dieną arba kai atsinešė savo šlepetes ir susidraugavo su jūsų katinu? Siekiate išsiaiškinti, ar jūsų artimas žmogus nepabėgs paskui pirmą sutiktą trumpesnį sijoną, ilgesnes kojas, naują kabrioletą ir galimybę gyventi nuosavuose rūmuose, o gal net šalyje, kurioje niekada nesibaigia vasara? Nuo šiol visiems abejojantiems ir pasimetusiems tarpusavio santykių vingiuose padės „Tango TV” laida „Ištikimybės testas”, startuosianti jau lapkritį, iškart po pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė”.
„Tai bus dramatiškas ir intriguojantis realybės šou-žaidimas, kuriame poroms suteikiama galimybė ne tik išmatuoti vienas kito meilės ir pasitikėjimo ribas, o ir įsitikinti savo partnerių ištikimybe. Kiekvieną dieną vis kitai savanorių porai bus surengiamas jausmingas netikėtumų pilnas nuoširdumo egzaminas. Ar užteks įsimylėjėliams jėgų atsilaikyti prieš laidos kūrėjų išmonę? Tai įsimylėjėliai galės išbandyti jau netrukus – jų laukia neužmirštamas nuotykis”, – naująjį projektą pristato jo prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.
Kiekvieną penktadienį visi savaitės dalyviai bus kviečiami į iškilmingą vakarienę, per kurią šauniausia ir ryškiausia savaitės pora bus apdovanota puikiu savaitės prizu – tereikia būti savimi, nebijoti tikrųjų jausmų, išlikti sąžiningiems prieš save, partnerį ir žiūrovus. Kaip tik jie nuspręs, kuri pora taps „Ištikimybės testo” nugalėtoja.
„Nuolat kalbama, kad lietuviai nepakenčia neištikimybės. Įvairių apklausų duomenimis, net 80% sutuoktinių nuolat tikrina savo partnerių telefonus, ieškodami kompromituojančių žinučių. Šimtai žmonių kreipiasi į privačius detektyvus, su prašymais pasekti jų mylimąjį ir pateikti jo ištikimybės ar neištikimybės įrodymų. Naujuoju jausmų patikrinimo projektu norime įrodyti, kad daugeliu atveju nepasitikėjimas yra visiškai nepagrįstas ir Lietuvoje gyvena labai daug laimingų porų”, – įsitikinęs žaidimo prodiuseris.
„Ištikimybės testą” ves laimingai ištekėjusi jauna žavi rinkodaros specialistė Agnė Zacharevičienė. Ji jau spėjo šiek tiek apšilti kojas vienoje iš televizijų, o dabar laukia naujojo savo debiuto.
Norintiems tapti „Ištikimybės testo” dalyviais tereikia užpildyti anketą internete, adresu www.tangotv.lt arba www.draugas.lt ir laukti laidos kūrėjų kvietimo!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.