Avarijų Lietuvos keliuose nemažėja

Eismo priežiūros tarnybos pareigūnams savaitgalį vėl teko vykti į avarijų vietas. Kaip teigiama, keliuose per savaitgalį žuvo mažiausiai aštuoni žmonės.

Šeštadienio rytą Vilniaus rajone, kelio Vilnius-Šumskas tryliktame kilometre, lengvasis automobilis susidūrė su vilkiku. 79 metų vilniečio vairuojamas „Opel Omega” posūkyje tapo nebevaldomas ir išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą susidūrė su atvažiuojančiu vilkiku. Pirminiais duomenimis, „Opel Omega” vairuotojas automobilio nesuvaldė dėl šlapios kelio dangos. Senukas smūgio metu išsviestas iš automobilio. Mašina lūžo per pusę, o vairuotoją pervažiavo priešais lekiantis „Audi 80”. Žmogus mirė iškart.

Tą pačią dieną Vilniuje, Šilo gatvėje, per avariją sužaloti septyni žmonės. Leisdamasis vingiuota šlapia gatve „Fiat Bravo” vairuotojas nesuvaldė automobilio ir išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Automobilis trenkėsi į priešais atvažiuojančią „Audi”, kurią vairavo moteris. Automobilis „Fiat Bravo” per avariją buvo visiškai sumaitotas. Jį vairavusį devyniolikmetį bei vieną kartu važiavusį keleivį pavyko išvaduoti tik atvykus ugniagesiams. Šie specialia įranga supjaustė automobilio kėbulą. Paaiškėjo, kad „Fiat Bravo” vairavęs jaunuolis prieš pat avariją buvo sustabdytas eismo priežiūros tarnybos pareigūnų. Tuomet policininkai nustatė jam 1,7 promilės girtumą ir nubaudė už vairavimą išgėrus. Prie vairo tada sėdo automobiliu važiavęs blaivus keleivis, su savimi turėjęs vairuotojo pažymėjimą. Tačiau po kraupios avarijos vairuotojo vietoje buvo suspaustas būtent nubaustasis vairuotojas. Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šeštadienio naktį Lazdijų rajono Dainaviškių kaime nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis „VW Passat”. Pareigūnai išsiaiškino, kad jį vairavo devyniolikmetis M.A. Vaikinas neturi teisės vairuoti automobilį. Per avariją žuvo metais vyresnė automobilio keleivė. Vairuotojas ir dar vienas keleivis gydomi ligoninėje. Į ligoninę buvo atvežta dar viena automobilyje buvusi mergina, tačiau ji iš gydymo įstaigos paspruko.

Vilniuje sekmadienio naktį susidūrus automobiliui ir motoroleriui, pirminiais duomenimis, nukentėjo du žmonės. Avarija įvyko Žaliųjų ežerų gatvėje.

Pasak Bendrojo pagalbos centro, apie 2 val. 7 min. buvo gautas pranešimas, kad susidūrė automobilis „Audi” ir motoroleris.

Informacija apie įvykį buvo perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai, ugniagesiams gelbėtojams ir Vilniaus miesto vyriausiajam policijos komisariatui. Pirminiais duomenimis, per eismo įvykį nukentėjo 4 žmonės, vienas buvo prispaustas automobilyje. Du iš jų medikai nuvežė į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Avarijų Lietuvos keliuose nemažėja"

  1. kazinau

    👿 avarijos buj

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.