J.Kazlausko treniruojami kinai iškovojo sudėtingą pergalę

Kinijoje vykstančio šios šalies krepšinio asociacijos (CBA) ir Eurolygos organizuojamo keturių komandų turnyro „CBA-Euroleague Challenge 2007” antrajame mače Jono Kazlausko treniruojami kinai tik mačo pabaigoje rezultatu 78:75 įveikė Trevizo „Benetton” ekipą.

Nuo pat susitikimo pradžios tarp komandų vyko atkakli kova. Šiek tiek geriau sekėsi Kinijos krepšininkams, kurie po dviejų kėlinukų pirmavo 8 taškais (42:34). Vis dėlto antrąją rungtynių pusę „Benetton” ekipa pradėjo spurtu 8:0 ir išlygino rezultatą. Kiek vėliau kinai ir vėl pabėgo į priekį (57:50), tačiau Italijos komanda neleido šeimininkams didinti persvaros.

Ketvirtajame kėlinuke rezultatas ir vėl tapo lygus (63:63), o likus žaisti 4 minutes „Benetton” ekipa išsiveržė į priekį 69:65. Paskutinę minutę Y.Mingo dvitaškis išlygino rezultatą (75:75), o netrukus sėkmingai apsigynę kinai pataikė dvitaškį ir likus kelioms sekundėms išsiveržė į priekį 77:75. Trevizo krepšininkai dar turėjo kelias galimybes užpulti kinų krepšį, tačiau jiems nepavyko, o J.Kazlausko auklėtiniai šventė sunkią pergalę rezultatu 78:75.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.