A.Udrai – trys aukso medaliai

Sėkmingai naują stalo teniso sezoną pradėjo Klaipėdos sportininkai. Panevėžyje vykusiose Lietuvos jaunučių „Olimpinių vilčių” varžybose Alfredas Udra iškovojo tris aukso medalius.

Vienetų varžybose klaipėdietis lengvai išguldė visus varžovus. O finale gana nesunkiai – 3:1 – buvo įveiktas Tomas Mikutis iš Laukuvos.

Berniukų dvejetų varžybose A.Udra žaidė būtent su T.Mikučiu, o mišrių dvejetų varžybose – su kauniete Monika Kavoliūnaite. Ir šiose varžybose klaipėdietis nepažino, koks yra pralaimėjimo kartėlis.

Po šių varžybų absoliutus nugalėtojas kartu su mama ir trenere Indra Udriene buvo pakviestas į „Eurokids” treniruočių stovyklą, būsiančią gruodžio mėnesį Liuksemburge. Iki šiol dar nė vienas Lietuvos žaidėjas nėra gavęs vardinio kvietimo į šią stovyklą. Tad klaipėdietis turės gerą progą pasitreniruoti su geriausiais Europos jaunaisiais stalo tenisininkais.

Be to, pergalės A.Udrai suteikė dar didesnę viltį patekti į Lietuvos jaunučių rinktinę.

Gerai mieste prie Nevėžio kovojo 10-metė Kristina Kazlauskaitė. Nors ji nekovojo dėl medalių, tačiau įveikė ne vieną vyresnę varžovę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.