„Darbiečiai” skelbia, kad V.Gedvilas iš socialdemokrato laimėjo namą, šis tai vadina anekdotu

Darbo partijos atstovai giriasi, jog jų kolega Vydas Gedvilas iš socialdemokrato Jono Jagmino laimėjo prabangų namą Vilniuje, susilažinęs su juo, ar „darbiečių” ekslyderis Viktoras Uspaskichas grįš Lietuvon, ar ne.
Buvęs „darbietis”, dabar socialdemokratas J.Jagminas iš Darbo partijos pasklidusias kalbas vadina anekdotu ir savo namo Vilniuje prarasti nenori.

„Nesilažinu, nežaidžiu kortom, todėl ši istorija – anekdotas, iš fantazijų srities, nenorėčiau likti be namo”, – BNS sakė J.Jagminas.

Apie esą sukirstas lažybas ir milijoninį kolegos laimėjimą ketvirtadienį užsiminė viena iš „darbiečių” aktyvisčių, parlamentarė Loreta Graužinienė.

„Visas Seimas jau kalba, žino, kad Vydas laimėjo namą iš Jagmino, tik aš, va, paskutinė sužinojau”, – BNS sakė L.Graužinienė.

Vienas turtingiausių parlamentarų, buvęs verslinikas J.Jagminas gyvena prabangiame 400 kvadratinių metrų name Vilniaus Turniškių rajone. Parlamentaro žmonai Audronei Jagminienei priklauso viščiukų verslas.

Dosnumu J.Jagminas buvo pagarsėjęs prieš savivaldos rinkimus. Vasarį Rietave, agituodamas rinkimuose į savivaldybę balsuoti už vietos socialdemokratus, parlamentaras gavo raštelį, kuriame buvo prašoma nupirkti televizorių. Stovėdamas scenoje jis iš kišenės išsitraukė piniginę, išėmė 500 litų ir įteikė raštelio autoriams.

Tariamų lažybų „kaltininkas” V.Uspaskichas trečiadienį grižęs į Lietuvą buvo sulaikytas dėl įtarimų finansiniais nusikaltimais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.