Naktį iš šeštadienio į sekmadienį bus ribojamas eismas viaduku link Vilniaus oro uosto

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad naktį iš šeštadienio į sekmadienį, nuo rugsėjo 29 d. 21 val. iki rugsėjo 30 d. 9 val., dėl Dariaus ir Girėno gatvės viaduko per geležinkelį rekonstrukcijos bus iš dalies ribojamas eismas link Vilniaus oro uosto. Minėtomis valandomis rekonstruojamu viaduku bus atidaryta tik viena eismo juosta, kuria galės važiuoti tik maršrutiniai autobusai ir taksi automobiliai.

Be to, sekmadienio naktį du kartus po vieną valandą, kai bus atvežamos didžiulės metalinės viaduko sijos, transporto eismas rekonstruojamu viaduku bus uždraudžiamas visiškai. Tikslūs eismo uždarymo momentai priklausys nuo to, kada pavyks atvežti šias sijas ir sustabdyti traukinių eismą po viaduku. Todėl vairuotojai prašomi būti itin atidūs, stebėti kelio ženklus ir laikytis Kelių eismo taisyklių.

Eismo ribojimo ar draudimo metu transporto eismas bus nukreipiamas apylanka, kaip jau buvo įprasta vasaros mėnesiais.

Tomis valandomis, kai bus visiškai uždraudžiamas transporto eismas Dariaus ir Girėno gatvės viaduku per geležinkelį, keisis keleto autobusų maršrutų trasos.

1 maršruto „Stotis–Oro uostas”, 1A „Stotis–Paštas–Kirtimai”, 41 maršruto „Stotis–Eišiškių pl.–Užusienis” ir 42 maršruto „Stotis–Eišiškių pl.–Salininkai–Pagiriai” autobusai iš Naujininkų žiedo važiuos Dariaus ir Girėno, Pelesos, Geležinkelio gatvėmis iki stoties.

73 maršruto „Justiniškės–Centras–Naujininkai” ir 2 maršruto „Šeškinė–Centras–Oro uostas” autobusai iš Naujininkų žiedo važiuos Dariaus ir Girėno, Pelesos, Geležinkelio, Stoties, V. Šopeno, Kauno, Švitrigailos gatvėmis, toliau senąja trasa.

Laikino 10A maršruto „Naujininkai–Kauno g.” autobusai važiuos iš Naujininkų žiedo Dariaus ir Girėno, Pelesos, Geležinkelio, Stoties, V. Šopeno, Kauno, Švitrigailos, Naugarduko, Algirdo, Kauno, V. Šopeno, Stoties, Geležinkelio, Pelesos, Dariaus ir Girėno gatvėmis iki Naujininkų žiedo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.