Šį penktadienį „Šok su žvaigžde!” virs į „Gimdyk su žvaigžde!”?

Busimąją mamą, LNK šokių projekto „Šok su žvaigžde” vedėją Editą Daniūtę apžiūrėję medikai konstatavo, kad Edita gali gimdyti bet kurią akimirką, o greičiausiai – savaitgalį. Projekto organizatoriai nerimauja, kad būsimasis naujagimis ateiti į pasaulį gali užsimanyti tiesioginio eterio metu šį penktadienį.

„Kėdainiuose prie „Vikondos”, kurioje vyksta šokių projekto tiesioginė transliacija, stovės pasirengęs greitosios pagalbos automobilis, kad, jeigu ką, Editą kuo greičiau nuvežtų į Kauno klinikas. Mat Edita iki paskutinės minutės nusiteikusi dirbti”, – sakė projekto „Šok su žvaigžde!” vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Pasaulio sportinių šokių čempionė E. Daniūtė laukiasi jau 37-ąją savaitę, tad vaikelis jau išnešiotas ir bet kada gali pasiprašyti į gyvenimą. „Visko gali būti, kad vesdama laidą Kėdainiuose šį penktadienį, pajusiu sąrėmius, tačiau dėl to nelabai jaudinuosi”, – sako šokių projekte kaip vedėja debiutavusi E. Daniūtė.

Pasak moters, artėjančią transliaciją Kėdainiuose kartu stebės jos vyras. „Jau susikroviau ir į automobilį nunešiau lagaminą su daiktais, kurių prireiks ligoninėje. Gydytojai neprieštaravo, kad vesčiau laidą. Manau, kad taip bus daug geriau, nei gulint namuose laukti gimdymo. Dabar gal ne taip išsigąsiu, kai jis prasidės…”, – svarsto būsimoji mamytė. E. Daniūtė priduria, kad visgi geriau būtų, jei kūdikis į pasaulį pasiprašytų laidos pabaigoje, o ne pradžioje.

Pavaduoti E. Daniūtę patikėta žaviajai „Mis Lietuvai 2007” Jurgitai Jurkutei. Projekto organizatoriai bus bet kada pasirengę keisti vedėją, o Jurgita – bet kurią akimirką išeiti į tiesioginį eterį vietoj Editos. Jurgita Jurkutė iki šio penktadienio dar buvo šio šou dalyvė, tačiau žiūrovų sprendimu turėjo pasitraukti iš tolimesnės kovos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.