Adrenalino aistros prie Baltojo tilto

Rugsėjo 22 d., šeštadienį, Vilniuje prie Baltojo tilto liesis adrenalino aistros – paskatinti pernai metais įvykusio sėkmingo debiuto, ekstremalaus sporto entuziastai iš trijų Baltijos šalių susivienys jau antrojoje „Čili in action 07” šventėje.

Šventės koordinatoriaus, klubo „Instinktas” atstovo Arūno Daugirdo teigimu, pernykštis renginys, susilaukęs net apie 300 dalyvių bei dar gausesnio būrio žiūrovų, akivaizdžiai įrodė, jog ekstremalus sportas Lietuvoje ne tik įsitvirtino, bet ir mėgaujasi vis didesniu populiarumu.

„Šiemetinėje šventėje ekstremalių pojūčių mėgėjai išvys dar profesionalesnius ir įspūdingesnius triukus, kadangi šįkart dėl itin didelio norinčiųjų skaičiaus kiek sugriežtinome registracijos taisykles – dalyvius atrinkinės speciali komisija, įvertinusi kiekvieno įgūdžius”, – pasakoja A. Daugirdas.

Viena pagrindinių „Čili in action 07” staigmenų – pirmą kartą Lietuvoje rengiamas „Flatland” pasirodymas, t.y., šokis su BMX tipo dviračiu, kurio metu atliekami sudėtingi balansavimo triukai lygioje vietoje. Taip pat dalyviai varžysis pernai debiutavusiose ir audringų žiūrovų reakcijų susilaukusiose TRIAL (kai įveikiamas specialus kliūčių ruožas) ir su BMX dviračiais bei SKATE PARKE riedlenčių ir riedučių rungtyse.

„Ekstremalus sportas yra vienas iš būdų spręsti jaunimo užimtumo problemas, todėl tikimės, kad ši šventė skleis ne tik azartą ir gerą nuotaiką, bet ir taps puikia susibūrimo vieta jauniems žmonėms, kurie savo laisvalaikio nenori leisti gatvėje”, – sako šventės įkvepėjo bendrovės „Čilija” marketingo vadovas Mindaugas Gumauskas.

11 val. kvalifikacinėmis varžybomis startuosiančioje šventėje laukiama ne tik gausaus ekstremalaus sporto entuziastų būrio iš Lietuvos, bet ir patyrusių šios sporto šakos atstovų iš Latvijos bei Estijos. Visų varžybų metu susirinkusieji galės šėlti grupių „Saint oil sand”, „AFM” ir „Vat taip pat” koncertuose. Vakare šventę užbaigs audringas vakarėlis klube „Intro”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.