„Neptūno” taikinyje trečioji vieta išliko

Savaitgalį prasideda jubiliejinis – XV – Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionatas.

Klaipėdos „Neptūnas” naująjį LKL sezoną pradės rugsėjo 22 dieną namie rungtynėmis su Kėdainių „Nevėžiu”. Šis susitikimas šeštadienį „Neptūno” sporto arenoje prasidės 16.10 val. Jį tiesiogiai rodys Lietuvos televizija.

Vakar „Neptūno” klubas „Pramogų banke” rėmėjams ir žiniasklaidos atstovams pristatė žaidėjus, kurie gins komandos garbę naujame sezone.

Iš pernykštės komandos liko penki žaidėjai – Vaidotas Pridotkas, Evaldas Dainys, Marius Kasiulevičius, Mindaugas Mockus ir Vitalijus Stanevičius.

Į neptūniečių gretas įsiliejo praėjusį sezoną Klaipėdos „Naftoje-Uni-Laivitėje” rungtyniavę Deivydas Gailius ir Marius Runkauskas. „Neptūne” taip pat žais dar keturi naujokai – Giedrius Jankauskas (atvyko iš „Panevėžio” ekipos), Remigijus Trakimas (iš „Atleto”), Paulius Počiuipa (iš Južno „Chimik”, Ukraina) ir Sergejus Karmazinskis (iš Maskvos „Dinamo”, Rusija).

Neptūniečius šiemet treniruos du nauji treneriai. Vyriausiuoju treneriu dirbs Aloyzas Rudys, o jo asistentas bus Paulius Juodis. Šiems treneriams talkins jau daug metų „Neptūne” dirbantis Stasys Kaupys.

„Neptūno” klubo tarybos pirmininkas miesto meras Rimantas Taraškevičius, vakar įteikdamas žaidėjams marškinėlius, sveikino visus susirinkusius su sezono pradžia ir linkėjo sėkmės. Jis apgailestavo, kad dėl sporto arenos, atitinkančios tarptautinius standartus, nebuvimo Klaipėdoje „Neptūnas” buvo priverstas atsisakyti dalyvavimo ULEB taurės turnyre.

„Neptūno” klubo direktorius Egidijus Prižgintas „Vakarų ekspresui” sakė, kad komandos tikslas šį čempionatą, kaip ir praėjusį sezoną, kautis dėl trečiosios vietos.

Žinia, praėjusiose pirmenybėse „Neptūno” krepšininkai kovoje dėl bronzos nusileido Šiaulių „Šiauliams”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.