„Mitsubishi Outlander” bus gaminami Europoje

„Mitsubishi Motors” gamintojai pranešė, kad jau kitais metais populiarusis visureigis „Mitsubishi Outlander” bus gaminamas ne tik Japonijoje, bet ir Europoje. Taip siekiama patenkinti milžinišką naujojo modelio paklausą.

Iki šiol „Mitsubishi Outlander” buvo gaminamas dviejose Japonijoje esančiose „Mitsubishi Motors” gamyklose. Nuo 2008 metų dalis automobilių bus surenkama ir Olandijoje esančioje „NedCar” gamykloje, kuri taip pat priklauso „Mitsubishi” gamintojams.

Tikimasi, kad šis žingsnis leis geriau patenkinti vis didėjančią naujojo „Outlander” paklausą daugelyje Europos šalių. Be to, atlaisvinti Japonijos gamyklų pajėgumai leis pagaminti daugiau naujų sportiškų „Mitsubishi Lancer” sedanų, kurių populiarumas Japonijoje ir JAV jau viršijo visus gamintojo lūkesčius. Neabejojama, kad dar šį rudenį Europos ir Lietuvos „Mitsubishi Motors” prekybos salonuose pasirodysiantis naujasis „Mitsubishi Lancer” populiarumu nenusileis pavasarį debiutavusiam „Mitsubishi Outlander”.

Šiuo metu „NedCar” gamykloje gaminami tik „Mitsubishi Colt” automobiliai. Kompanija tikina, kad Olandijoje „Mitsubishi Outlander” bus gaminami bent iki modelio gyvavimo ciklo pabaigos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.