„Šaltosios” ledi Aušrinės laukia „karštasis” mikrofonas

Surinkusi keturis kolegų minusus ir išklausiusi kritikos laviną, „Kelio į žvaigždes 3” dalyvė, „šaltąja ledi” praminta Aušrinė sukrutusi – šeštadienį ji stos prieš žiūrovų teismą.

Iki tol 21-erių alytiškei reikia paruošti nepriekaištingą pasirodymą, kad pavergtų žiūrovų simpatijas ir neiškristų iš šou.

Ironiškas sutapimas: Aušrinė „Kelyje į žvaigždes 3” miega viename kambaryje su Evelina, kuri praėjusį kartą sulaukė kolegų kritikos ir minusų.

„Tu privalai mylėti savo darbą – muziką. Į dainą įdėk dalelę savęs. Man tavo pasirodymas šeštadienį atrodė mažiausiai patobulėjęs. Linkiu atsiskleisti”, – skirdami ilgakojei šviesiaplaukei Aušrinei minusus, kalbėjo Anatolijus, Grūdas, Neringa ir Romas.

Daugiau minuso ženklelių už Aušrinę šįkart nesurinko niekas. Tačiau pliusų – minusų vakaras liūdnai vos nesibaigė Valdui – jis gavo tris kolegų antipatijas. Daugiausiai už tai, kad jis – nedrąsus ir nespėjęs atsiskleisti. „Primenu jums, kad čia – muzikinis realybės šou”, – tepasakė Valdas, tačiau iš balos šįkart išlipo sausas.

„Ačiū Dievui, kad dainuosiu į „karštąjį” mikrofoną. Aš ir pati jaučiau, kad man reikia to spyrio, sukrėtimo, kad labiau stengčiausi. Štai – proga parodyti, ką galiu, atsirado”, – sužinojusi kolegų „nuosprendį” nelabai nuliūdo Aušrinė.

Vakar vėlų vakarą į šou sugrįžusiai Evelinai nebuvo galima skirti nei minuso, nei pliuso. Vertinti iškritusio ir vėl sugrįžusio dalyvio neleidžia KĮŽ taisyklės.

Šios savaitės lyderiu tapo Anatolijus. Jį pagyrė šeši „keliukai”. „Už saksofoną, fleitą ir gerą muziką, kurią kuri šiais instrumentais. Kai klausiau tavo pasirodymo šeštadienį, man per kūną bėgiojo šiurpuliukai… Tu augi kūryboje. Esi talentingas. Tavęs klausytis – nerealu”, – vieną po kito pliusus dėjo Grūdas, Audrius, Neringa, Alicija, Laisva ir Deividas.

Būtent Anatolijus trečiadienį nuspręs, kas bus Aušrinės konkurentas ar konkurentė šeštadienio muzikinėje dvikovoje, kuri vyks Vilkaviškyje.

Anatolijaus sprendimas – trečiadienį 20 val. „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.