Rinktinė dėkojo gerbėjams

Bronzos medalius iškovoję Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai aistruoliams už puikų palaikymą dėkojo gerbėjų meka čempionato metu tapusiame „Švyturio” bare.

Antraisiais Lietuvos rinktinės gerbėjų namais tapęs „Švyturio” baras prie Madrido „Telefonica” arenos buvo pagrindinis nacionalinės ekipos pergalių liudytojas. Sekmadienį į prie Lago ežero esantį barą bilietų į bronzinį mačą negavę Lietuvos rinktinės gerbėjai ėmė rinktis dar prieš mažojo finalo rungtynes.

Tačiau didžioji tautinėmis Lietuvos spalvomis pasipuošusių sirgalių minia „Švyturio” barą užplūdo netrukus po finalo rungtynių – beveik visi „Palacio de Deportes” arenoje buvę žiūrovai po Lietuvos krepšininkų triumfo liko laukti apdovanojimų ceremonijos

Įprastomis dienomis vidurnaktį duris lankytojams užveriantis baras sekmadienį tokiu metu sulaukė didžiausios lankytojų minios. Bare netilo lietuviškos dainos ir skanduotės, o didžiausia kiekvieno gerbėjo pareiga buvo susidaužti „Švyturio” alaus buteliu su kiekvienu švenčiančiu tautiečiu ir pasveikinti jį su pergale.

Apsikabinę šokantys aistruoliai ne vieną dešimtį kartų traukė neabejotinai populiariausią pastarojo mėnesio dainą Marijono Mikutavičiaus krepšinio himną „Trys milijonai”.

Apie antrą valandą pasibaigus oficialiems Europos čempionato organizatorių surengtiems vakarėliams į „Švyturio” barą atskubėjo ir Lietuvos rinktinės krepšininkai. Jie buvo sutikti griausmingomis aistruolių ovacijomis ir šūkiais „Lietuva, Lietuva”.

Padėkoti aistruoliams už puikų palaikymą Europos pirmenybių metu atvyko Jonas Mačiulis, Darius Songaila, Rimantas Kaukėnas, Linas Kleiza, Simas Jasaitis ir broliai Darjušas bei Kšištofas Lavrinovičiai.

Krepšininkai per valandą suspėjo nusifotografuoti turbūt su visais „Švyturio” bare pergalę šventusiais nacionalinės ekipos gerbėjais, kurie krepšininkų nė kiek nesivaržė – merginos norėjo įsiamžinti ant krepšininkų rankų, o beveik kiekvienas aistruolis žaidėjams bandė įsiūlyti butelį „Švyturio” alaus.

Susitikime su aistruoliais neužsibuvę krepšininkai prieš trečią valandą ryto išskubėjo ilsėtis į viešbutį. Tuo tarpu rinktinės gerbėjai dar ilgokai aptarinėjo iš susitikimo su žaidėjais likusius įspūdžius ir vieni kitiems rodė jiems brangiausias nuotraukas – su bronzos medalius ir tiesioginį kelialapį į olimpines žaidynes iškovojusiais krepšininkais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.