Pakaunėje – dar viena kanapių plantacija

Laikinojoje sostinėje vis dažniau demaskuojami narkotinių medžiagų platintojai. Šįkart po mėnesį trukusios operacijos Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos pareigūnai sulaikė tris asmenis, neteisėtai auginusius ir platinusius kanapes. Per operaciją Kauno rajone rasta neteisėtai auginamų kanapių plantacija.

Pirmasis į pareigūnų rankas pakliuvo 32 metų visaginietis A.J., kurio automobilyje per apžiūrą buvo rasta ir paimta apie kilogramą augalinės kilmės narkotinių medžiagų – kanapių ir jų dalių. Tą pačią rugsėjo 12 dieną kito sulaikyto vyriškio V.G. bute Jonavoje atlikus kratą rasta apie pusę kilogramo kanapių ir jų dalių. Abu vyriškiai sulaikyti mėnesiui. Trečias sulaikytas asmuo – 33 metų kaunietis E.A. Jį teismas leido suimti 20 parų. Pareigūnų duomenimis, visi trys sulaikytieji teisti, teisėsaugos pareigūnams žinomi.

Visiems trims pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis dideliu kiekiu turint tikslą jas platinti.

LŽ jau rašė, kad šių metų vasarą pareigūnai buvo surengę ne vieną sėkmingą operaciją, per kurias rado Kauno kolegijos studento įrengtą narkotikų laboratoriją viename miesto daugiabutyje, o Mastaičiuose su „Daktarų” grupuote siejamo asmens motinai priklausančiame privačiame name – visą kanapių plantaciją. Islandijos plente įsikūrusiame garažų masyve buvo rasta beveik 30 kilogramų eksportuoti paruošto amfetamino.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.