Parduotuvė apiplėšta rungtynių įkarštyje

Įspraudę į kampą pardavėją, du kaukėti plėšikai iš Panevėžyje įsikūrusios parduotuvės išsinešė kasos aparatą su pinigais.

Sekmadienio vakarą, kai visų dėmesį prie televizorių prikaustė lemiamos Europos krepšinio čempionato varžybos, Panevėžyje buvo užpulta Žalgirio gatvėje esančios maisto prekių parduotuvės pardavėja. Du kaukėti vyrukai įsiveržė į parduotuvę ir grasindami peiliu į kampą įspraudė pardavėją Daivą. Pagrobę kasos aparatą užpuolikai dingo.

Nuo patirto šoko dar neatsitokėjusi Daiva vakar LŽ pasakojo, kad vagys į parduotuvę įsiveržė, kai ji čia buvo viena. Anot pardavėjos, ji ką tik buvo aptarnavusi nuolatinę parduotuvės lankytoją. Moteriai vos išėjus, įsiveržė juodais drabužiais apsirengę ir juodas kaukes mūvintys maždaug 18-20 metų jaunuoliai. Pardavėja teigė neįsidėmėjusi, kaip jie pasišalino iš nusikaltimo vietos – tiesiog pabėgo ar nuvažiavo automobiliu. Daiva prisiminė, kad išbėgusi įkandin plėšikų pamatė nueinančią moterį, kurią aptarnavo prieš įsiveržiant plėšikams.

Apie užpuolimą pardavėja skubiai pranešė policijai, informavo parduotuvės savininkę. Ši pardavėją nuvežė pas medikus. „Prieš įvykstant apiplėšimui iš kasos buvau išėmusi už tądien parduotas prekes surinktus pinigus, kasoje tebuvo likutis – apie 200 litų. Jie ir atiteko parduotuvę apiplėšusiems jaunuoliams”, – teigė Daiva.

Anot pardavėjos, ikiteisminį tyrimą pradėjusiems Panevėžio policininkams buvo svarbu išsiaiškinti, ar užpuolikai mūvėjo savadarbėmis, ar specialiai pagamintomis kaukėmis. „Nežinau, kaip tos kaukės turėtų atrodyti, tačiau man jos atrodė specialiai pagamintos. Tai tikrai nebuvo kokios nors kojinės iškirptomis skylėmis akims”, – tvirtino pardavėja.

Daiva buvo užpulta pirmąkart. Tačiau nuošaliame privačių gyvenamųjų namų rajone esanti parduotuvė nuo įžūlių nusikaltėlių nukentėjo ne pirmą kartą. Atėjusi į darbą pardavėja dažnai rasdavo išdaužytus parduotuvės langus. Iki šiol manyta, kad langus daužo paaugliai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.