Geriausia investicijų valdymo bendrove pripažinta „Žabolis ir partneriai“

„Žabolis ir partneriai” pripažinta geriausia investicijų valdymo bendrove Lietuvoje. Tai paskelbė tarptautinis finansų rinkos žurnalas „Euromoney”, surengęs kasmetinius „Liquid Real Estate” apdovanojimus.

Nekilnojamojo turto specialistai, patarėjai bei finansinės institucijos ir investuotojai iš daugiau nei 50 pasaulio šalių ištisus metus visame pasaulyje stebėjo ir vertino šios srities kompanijų darbą, jų siūlomas paslaugas ir produktas. „Tai svarbus mūsų komandos ir jos ne vienerių metų darbo įvertinimas, – sakė „Žabolis ir partneriai” investicijų valdymo departamento vadovas Jurgis Rubaževičius. – Tapti lyderiais įgyvendinant verslo plėtros, investicijų, nekilnojamo turto projektus mums padėjo sukaupta patirtis, naujausių pasaulinių metodų taikymas ir glaudus darbas su klientais”.

„Žabolis ir partneriai” nebe pirmą kartą įvertinta aukštais profesiniais apdovanojimais. 2003 m. ir 2004 m. „Euromoney” investicines paslaugas siūlančią bendrovę paskelbė geriausia tarptautinių investicinių bankų partnere Lietuvoje, o 2005 m. apdovanojo už nekilnojamojo turto konsultacijas ir investicinės bankininkystės veiklą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.