A.Narbekovas patenkintas komandos žaidimu

Po šeštadienį A Lygoje iškovotos įtikinamos pergalės 3-1 prieš „Vilniaus” klubą „Žalgirio” vyriausiasis treneris Arminas Narbekovas oficialiai klubo internetinei svetainei sakė, kad svarbiausia trys iškovoti taškai.

– Per šias rungtynes iš esmės buvo naujai suformuota gynybos grandis. Kaip vertinate gynėjų žaidimą?

– Aleksejus Dubyna ilgai nežaidė dėl traumos. Tačiau mes žinome šio futbolininko galimybes. Labai užtikrintai į komandą įsijungė Ramūnas Radavičius, užėmęs kairiojo gynėjo poziciją. Iš esmės su savo užduotimi susitvarkė ir vidurio gynėjas Andrius Miliškevičius, nors keletą kartų jis klydo „antrame aukšte”. Kontroliavome žaidimą, laimėjome užtikrintai, nors po antrojo įvarčio futbolininkai gal kiek buvo praradę koncentraciją.

– Kodėl dar neįpusėjus antrajam kėliniui pakeistas komandos kapitonas Igoris Morinas?

– Igoris buvo Lietuvos rinktinėje, kurį laiką nesitreniravo su komanda. Žaidėjui reikia atgauti jėgas.

– Antradienį laukia varžybos su Klaipėdos „Atlantu”. Ar bus permainų komandos sudėtyje?

– Didelių permainų neturėtų įvykti. Visi futbolininkai sveiki, niekas per rungtynes su „Vilniumi” rimtesnių traumų nepatyrė. „Atlantas” mums neparankus varžovas. Rungtynės su šia komanda beveik visuomet klostosi sunkiai. Teko girdėti, jog klaipėdiečiai šeštadienį Marijampolėje žaidimu nenusileido „Sūduvai”. Antradienį mums būtina pergalė, nes pagrindiniai varžovai dėl antrosios vietos alsuoja į nugarą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.