R.Butautas: Šarūnas gali numirti dėl komandos

Po pralaimėjimo Europos čempionato pusfinalyje vyriausiasis Lietuvos rinktinės treneris Ramūnas Butautas gynė Šarūną Jasikevičių bei tikino, kad rungtynių pradžioje komanda patyrė nokdauną ir jis didžiuojasi, kad žaidėjai sugebėjo po jo atsitiesti. „Tačiau žmogaus galimybės nėra beribės. Mums atsiliepė tai, kad vakar vakare baigėme rungtynes, o rusai turėjo visą parą poilsio. Nemanau, kad tai yra teisinga, bet jokiu būdu nemažinu Rusijos pergalės svarbos”, – kalbėjo treneris.

„Klaidų neišvengėme ir pats padariau klaidų, – atsakomybės nesikratė R.Butautas. – Mūsų pagrindinis uždavinys yra pailsėti, kad galėtume kautis dėl apdovanojimų.”

R.Butautas taip pat gynė ne pačias geriausias rungtynes sužaidusį Šarūną Jasikevičių. „Šarūnas yra labai patyręs žaidėjas. Visų pirmiausia, jis žaidžia traumuotas – tai turbūt niekam nėra paslaptis. Jis atiduoda viską kovai ir yra žmogus, kuris dėl komandos gali numirti. Tikėjomės, kad svarbiu momentu Šarūno patirtis padės. Nemanau, kad jis šiandien žaidė blogai – galbūt tai nebuvo jo pačios sėkmingiausios rungtynės. Bandysime ieškoti rezervų savo žaidime.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , .

2 atsiliepimai į "R.Butautas: Šarūnas gali numirti dėl komandos"

  1. edma

    jeigu Jasikevicius del komandos numirtu,as jam mielai pagiedociau. 😯

  2. Rola

    Ale kam cia reikia apie kokia tai mirti kalbet ?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.