Finnair: į tolimus kraštus už rekordiškai mažą kainą

Lietuvoje iki šiol pigiai buvo galima skraidyti tik į Europos miestus. Suomijos bendrovė „Finnair” pirmą kartą už rekordiškai mažas kainas gyventojams suteikia galimybę aplankyti ir tolimas šalis.

Oro bendrovė „Finnair” Lietuvoje pristato naują kainą – „Savaitgalio pasiūlymas”. Kiekvieną savaitgalį kompanija pateiks po vieną maršrutą, kuriuo bilietus bus galima įsigyti itin pigiai. Už keliskart mažesnę nei įprastai kainą žadama skraidinti vis kita kryptimi.

„Šios paslaugos tikslas – paskatinti keleivius bilietus pirkti savaitgalių metu. Tai puiki proga įsigyti bilietus už itin žemą kainą svajojantiems apie tolimas bei egzotiškas šalis, tokias kaip Indija, Kinija, Japonija ar Tailandas”, – teigia bendrovės Finnair pardavimų vadovas Lietuvai Arūnas Skuja.

Savaitgalio pasiūlymai galios bilietus įsigyjant tik šeštadieniais bei sekmadieniais, juos užsakant internetinėje svetainėje www.finnair.com/lt arba kelionių agentūrose.

Pirmasis toks pasiūlymas ieškantiems pigių skrydžių – jau šį šeštadienį. Šįsyk – į Bombėjų Indijoje. Skrydis iš Vilniaus į abi puses su oro uostų ir užsakymo internetu mokesčiais suskubusiems kainuos vos 1247 litų. Už šią kainą bilietas į Indijos Manhetenu vadinamą miestą galios kelionei nuo rugsėjo 16 iki gruodžio 14 d.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Finnair: į tolimus kraštus už rekordiškai mažą kainą"

  1. aneta

    Noriu i indija…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.