E.Johno autografų medžioklė Rygoje

Šiandien Rygoje koncertuos vienas populiariausių pasaulio atlikėjų – anglų dainininkas ir muzikantas seras Eltonas Johnas

Tikimasi, kad per koncertą žymusis dainininkas dalys autografus. Per šį pasaulinį turą E.Johnas ne tik artimai bendrauja su klausytojais, bet ir pasirodymo viduryje surengia tikrą autografų dalijimo sesiją. Kartais ji užtrunka net dešimt minučių. Eidamas nuo vieno scenos krašto iki kito dainininkas pasirašo pirmose eilėse stovintiems žmonėms.

Koncerto prodiuserio Peeterio Rebane’s toks poelgis nestebina: „Pažinodamas E.Johną asmeniškai galiu pasakyti, kad jis, nors ir turi žvaigždės statusą, yra labai atviras ir draugiškas žmogus. Jam daug reiškia suteikti džiaugsmo gerbėjams.”

Dainininko ir jo grupės išskirtinio koncerto, kuris vyks Rygos arenoje, proga organizatoriai taip pat įrengs unikalų ekraną. Iki šiol toks per renginius Latvijoje dar nebuvo naudojamas. Specialistų teigimu, itin modernių technologijų ekranų pasaulyje yra tiek, kad užtektų suskaičiuoti vienos rankos pirštų. Iš visų Baltijos šalių toks pirmą kartą bus įrengtas Rygoje.

E.Johno koncertas Latvijos sostinėje bus kitoks, nei pernai vykęs Vilniaus Vingio parke. Dainininkas žada ilgiau kaip dvi valandas truksiantį „Live Greatest Hits Show” („Gyvą populiariausių hitų šou”), per kurį skambės geriausios jo dainos: „Your Song”, „Rocket Man”, „Sacrifice”, „Sorry Seems To Be The Hardest Word”, „Crocodile Rock” ir kitos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.