Rugpjūtį su „airBaltic” iš Vilniaus skrido trečdaliu daugiau keleivių nei pernai

Oro bendrovė „airBaltic” paskutinį vasaros mėnesį iš Vilniaus oro uosto skraidino 60,9 tūkst. keleivių – 31 proc. daugiau nei pernai, kai aviakompanijos paslaugomis naudojosi 46,5 tūkst. keliautojų. Oro bendrovė bendrai iš Rygos ir Vilniaus oro uostų rugpjūtį sulaukė 215,6 tūkst. keleivių – 42 proc. daugiau nei tuo pačiu metu 2006 m.

Per aštuonis šių metų mėnesius „airBaltic” iš Vilniaus skraidino 376 tūkst. keleivių – 27 proc. daugiau, palyginus su tuo pačiu laikotarpiu 2006 m., kai šios kompanijos lėktuvais keliavo 296,8 tūkst. žmonių. „airBaltic” iš Vilniaus ir Rygos sausį-rugpjūtį skraidino 1 mln. 287 tūkst. keleivių – 39 proc. daugiau nei pernai.

„Kasmet augančios vasaros sezono skrydžių apimtys rodo, kad vis daugiau žmonių, planuodami savo atostogas, prioritetą teikia kelionėms lėktuvu ir taip sutaupo daugiau laiko poilsiui. Mes savo ruožtu stengiamės keliautojams pasiūlyti vis geresnes skrydžių kainas ir patrauklias šalis, kuriose galima puikiai pailsėti”, – teigia „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Iš Vilniaus oro uosto rugpjūčio mėnesį „airBaltic” lėktuvai skrido 984 kartus, iš viso per aštuonis mėnesius – 6898 kartus. Praėjusį mėnesį oro bendrovė iš Rygos ir Vilniaus atliko 3535 skrydžius, o tai yra 26 proc. daugiau nei praėjusiais metais, kai buvo įvykdyti 2809 skrydžiai. Iš viso šįmet „airBaltic” skrydžių skaičių padidino iki 23 514 – tai 25 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu 2006 m.

Oro bendrovės lėktuvų salonų užpildymas, skrendant ir iš Vilniaus, ir iš Rygos, rugpjūtį buvo itin aukštas ir siekė 72 proc.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.