Atsinaujinusioje MTV svetainėje – rubrika „MTV už dyką“

Neseniai stilingiausias jaunimo kanalas MTV Lietuva atnaujino internetinę svetainę mtv.lt tuo dar labiau nustebindamas savo fanus. Be visų naujienų, kurias dabar populiariausias pasaulyje chuliganas siūlo savo gerbėjams yra unikali rubrika – „MTV už dyką”. Jos dėka visi norintys galės klausytis pačių naujausių viso pasaulio atlikėjų albumų visiškai nemokamai. „MTV už dyką” –tai, ko dar nėra rinkoje.

„Atsinaujinę savo internetinę svetainę, MTV žiūrovams ir mtv.lt lankytojams iškart galime pasiūlyti, ko jie nori labiausiai – naujienų. Kiekvieną savaitę MTV ir muzikos fanus stebinsime naujausiais, dar rinkoje nepasirodžiusiais albumais, kuriuos jie be jokio vargo galės klausyti mūsų svetainėje. „MTV už dyką” yra unikali galimybė kiekvienam išklausyti naujausią albumą, kol jis dar nėra parduodamas”, – sakė „MTV Networks Baltic” Skaitmeninių medijų specialistė Ema Segal.

Jau dabar visi norintys gali apsilankyti atsinaujinusioje MTV Lietuva svetainėje ir paklausyti vieno sėkmingiausių šios dekados atlikėjo iš Didžiosios Britanijos James Blunt albumo „All The Lost Souls”.

„Šiuo metu savo žiūrovams ir mtv.lt lankytojams siūlome pirmiems išgirsti atlikėjo James Blunt albumą „All The Lost Souls”, kuris pardavime pasirodys tik rugsėjo 17 dieną. Artimiausioje ateityje siūlysime išgirsti populiarius atlikėjus, tarp kurių, be abejo bus ir „Foo Fighters”, Jennifer Lopez, Alicia Keys, Kylie” – sakė E. Segal.

James Blunt, jau susilaukęs svaiginančios šlovės su ankstesniais savo albumais, šįkart išleido trečiąjį „All The Lost Souls”. Atlikėjas yra labai mėgiamas ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir visoje Vakarų Europoje. Be to, 2005 metais Jungtinėse Amerikos Valstijose, atlikėjas buvo nominuotas penkioms Grammy apdovanojimų statulėlėms su savo didžiausiu hitu „You‘re Beautiful”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.