J.A.Boumsongas nežais du mėnesius, J.Zebina – diskvalifikuotas

Šiuo metu be pralaimėjimų Italijos „Serie A” lygoje žengiančio Turino „Juventus” klubo vidurio gynėjas Jeanas-Alainas Boumsongas (Jean-Alain Boumsong) praėjusią savaitę 2-1 pralaimėtose draugiškose rungtynėse Ispanijos „Primera” lygos „Zaragoza” ekipai, patyrė kairės šlaunies traumą ir dėl to nežais apie du mėnesius.

27-erių metų futbolininkas, kuris į „senąją senjorą” atvyko 2006-ųjų metų vasarą iš Anglijos „Premier” lygos „Newcastle” klubo, praeitą sezoną su „Juventus” rungtyniavo žemesnėje Italijos „Serie B” lygoje, kurioje sužaidė 33 mačus ir laimėjo pirmenybes bei kelialapį atgal į „Serie A”.

Prancūzas, kuris savo šaliai yra atstovavęs 21 kartą, šio naujojo Italijos sezono pradžioje praleido du pirmuosius mačus, turėtų būti didelė netektis vyriausiajam komandos treneriui Claudio Ranieri, kuris šio savaitgalio rungtynėse prieš „Udinese” turės verstis gynėjais Alessandro Birindelli, Jorge Andrade, Domenico Crsicito ir Giorgio Chiellini.

Be to, kitas „Juventus” komandos legionierius iš Prancūzijos, gynėjas Jonathanas Zebina (%01781) už praeitose, 3-2 laimėtose rungtynėse prieš „Cagliari” klubą ir už ginčus su teisėjais gavęs raudoną kortelę buvo nubaustas ir nepasirodys aikštėje ketveriose varžybose.

29-erių metų, buvęs kitos šios šalies, sostinės „Roma” ekipos gynėjas dar papildomai sumokės 15 tūkstančių eurų piniginę baudą, o veikiausiai turėtų vėl prisijungti prie komandos 7-ojo turo rungtynėse su „Fiorentina”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.