Uostamiesčio politikams – benamių dalia

Seimo pavyzdys užkrečiamas. Sekdama juo, Klaipėdos savivaldybė taip pat nusprendė jei ne pastatyti naują, tai bent rekonstruoti esamą posėdžių salę.

Teigiama, kad šis darbas tikrai reikalingas. Iš visų didžiųjų Lietuvos miestų, ko gero, tik klaipėdiečiai iki šiol posėdžiauja dar vykdomojo komiteto laikus menančiose patalpose.

Jau paskelbtas konkursas posėdžių salės rekonstrukcijos techniniam projektui parengti. Pasak Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Daivos Paulauskienės, sulaukta dviejų pasiūlymų. Kuris iš jų bus pripažintas geriausiu, turėtume sužinoti kitą savaitę.

Kada prasidės salės remonto darbai, sakė D. Paulauskienė, dar neaišku. Jei procedūros vyks sklandžiai ir projektas bus parengtas dar šiemet, bus galima numatyti lėšas kitų metų biudžete. „Labai norėtume, kad salė būtų pradėta rekonstruoti jau kitą vasarą”, – sakė valdininkė.

Kiek tai miestui kainuos, ji teigė įvardyti kol kas negalinti – tai paaiškės tik parengus projektą.

Žadama, kad po rekonstrukcijos salė neatpažįstamai pasikeis. Visų pirma ji taps didesnė. To bus pasiekta šiek tiek sumažinus holą.

Taip pat joje bus sumontuotos visos moderniausios technologijos – pradedant darbo vietų kompiuterizavimu ir baigiant elektronine balsavimo sistema. Visa tai politikų bei jiems talkinančių Savivaldybės administracijos specialistų darbą padarys kur kas lengvesnį ir patogesnį.

Greta didžiosios posėdžių salės taip pat ketinama įrengti ir nedidelę patalpą konferencijoms bei pasitarimams. Savivaldybėje jau seniai jaučiamas tokių patalpų stygius.

Kur remonto metu posėdžiaus miesto Taryba, D. Paulauskienė sakė dar negalinti pasakyti. Vietos bus ieškoma visame mieste. Patalpas posėdžiams bei kitiems renginiams ketinama nuomoti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.