Parko direkcija apsijuokė

Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcija susipainiojo teisinėje informacijoje ir pranešė spaudai netiesą.

Kol kas nežinia, kas suklaidino žurnalistus ir paskelbė geidžiamybę vietoje tikrų žinių. Direkcijos darbuotojai ir teisininkas tikino nežinantys, kaip tai atsitiko.

Pirmadienį Kuršių nerijos nacionalinio parko (KNNP) direkcija išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad Vyriausiajame administraciniame teisme laimėjo bylą prieš buvusią parko vyriausiąją finansininkę Svają Miknienę. Neva rugsėjo 7 dieną teismas panaikino ankstesnį sprendimą, kuriuo finansininkės atleidimas iš darbo pripažintas neteisėtu, ir jai buvo priteista piniginė kompensacija.

Tačiau Vyriausiojo administracinio teismo tinklalapyje skelbiama teismo nutartis sako priešingai – direkcijos skundas atmestas, o ankstesnis sprendimas įsiteisėjęs ir nebeskundžiamas.

Tai patvirtino ir S.Miknienės interesus gynęs advokatas Sigitas Židonis.

Vakar „Klaipėda” bandė aiškintis, kas ir kodėl išplatino priešingą tiesai pranešimą. Parko direktorė Aurelija Stancikienė atostogauja ir, darbuotojų teigimu, yra išvykusi iš Lietuvos.

Jos pavaduotoja Lina Dikšaitė patarė klausti direkcijai teismuose atstovaujantį teisininką Sergejų Juziką. Tačiau šis tikino, kad pats bylos nagrinėjime nedalyvavo ir teismo nutarties nematė. Jis sakė, kad žinias apie teismo sprendimą perdavė jų atstovas, tačiau kas tas atstovas, nepasakė.

Panašu, kad kažkas iš parko direkcijos supainiojo geidžiamybę su realybe ir neįsigilinęs į teismo nutartį paskleidė melagingą žinią, pasmerkdamas direkciją pajuokai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.