„Šok su žvaigžde!” premjera: mažiausiai simpatijų gavo „Mis Lietuva 2007”

„Jokių ašarų. Akys žibėjo iš laimės ir džiaugsmo, kad šokau. Tai buvo mano svajonė”, – kalbėjo „Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė po LNK šokių turnyro „Šok su žvaigžde!” premjeros.

Naujasis LNK šokių šou baigėsi netikėtai: iš dešimties projekte pasirodžiusių porų mažiausiai balsų gavo Mis Lietuvos Jurgitos Jurkutės ir Lietuvos dešimties šokių čempiono Alano Gunko pora.

Tačiau kūdikio besilaukianti šou vedėja, Pasaulio sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė pranešė gerąją naujieną: Jurgita ir Alanas lieka šou, nes pirmojoje laidoje dalyviams daroma išimtis.

„Nesitikėjau, kad liksime paskutiniai. Nuoširdžiai pasakysiu, nuliūdau. Dėl to, kad man tikrai patinka šokti, ir, jei iškrisiu, nebegalėsiu to daryti. Bet mes būtinai pasistengsim iki kito penktadienio”, – šypsojosi Jurgita.

„Prižadu, repetuosime septynias dienas per savaitę ir dvidešimt keturias valandas per parą”, – sakė jos profesionalusis partneris Alanas.

Daugiausia komisijos balų per šokių turnyro premjerą gavo dainininkai: grupės „69 danguje” narė Karina Krysko ir Saulius Skambinas, dainininkas Alanas Chošnau ir Ieva Paurytė, grupės „Mango” narė Viktorija Perminaitė ir Andrius Butkus.

Ką labiausiai palaikė žiūrovai, neskelbiama. Pagal turnyro taisykles, paskelbiami tik patenkančiųjų į kitą šou etapą pavardės.

Penktadienį poros šoks kvikstepą ir rumbą.

Projekte „Šok su žvaigžde!” dalyvavimą tęs vienas turtingiausių Lietuvos žmonių Vladimiras Romanovas ir Sandra Kniazevičiūtė, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius ir Ieva Žukauskaitė, dainininkas Vaidas Baumila ir Aleksandra Goryanova , TV laidų vedėjas Dainius Ožalas ir Rasa Židonytė, vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė ir Tadas Ivašauskas bei GCW pramogų centro koordinatorė Jūratė Bitinaitė ir Karolis Milius

Teisėjai šokėjus vertins dešimties balų sistemoje, jų balsai sudarys tik pusę rezultato. Kita dalis atiteks LNK „Šok su žvaigžde!” žiūrovams, kurie galės balsuoti už savo favoritus tiesioginio eterio metu. Šioje laidoje bus sumuojami abiejų penktadienių žiūrovų balsai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.