Kaip sulaikyti T.Parkerį

Sekmadienį Lietuvos rinktinės treneriai analizavo šiandienos mūsiškių varžovės Prancūzijos ekipos žaidimą, o vakare surengė treniruotę ne varžybų arenoje.

Treniruotėje dalyvavo ir Šarūnas Jasikevičius, kuriam nestipriai patemta kirkšnis. Šeštadienį vakare trenerių štabas buvo atvykęs į areną stebėti ir Turkijos – Slovėnijos mačo antrosios dalies. Be pralaimėjimų žengiantys slovėnai trečiadienį bus paskutiniai lietuvių varžovai antro etapo dvikovose, bet iki to didesnis dėmesys buvo telkiamas į prancūzų žaidimą.

„Prancūzijos rinktinė labai gera komanda, krepšininkai ilgą laiką žaidžia kartu. Žaidėjai yra stiprūs fiziškai ir gana patyrę. Vis dėlto ir jie nėra nepažeidžiami. Peržiūrėjome daug jų rungtynių įrašų ir kovosime dėl pergalės”, – apie būsimą dvikovą su prancūzais lakoniškai kalbėjo vyriausiasis treneris R.Butautas.

Vienas tvirčiausiai sudėtų Lietuvos rinktinės krepšininkų Linas Kleiza prieš rungtynes sakė: „Prancūzija – atletiška komanda. Jų rinktinė yra labai gerai subalansuota, turi pajėgių žaidėjų visose grandyse, bet sunkiausia bus sulaikyti pagrindinį įžaidėją Tony Parkerį.”

Jam netiesiogiai paprieštaravo Š.Jasikevičius: „Čia ne tenisas, čia žaidžia penki prieš penkis. Jeigu Tony pelnys 80 taškų ir mes laimėsime, būsime laimingiausi žmonės pasaulyje. Stengsimės jį pristabdyti, bet svarbiausia, kad laimėtų komanda.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.