Lietuvos rinktinė kimba į darbą Madride

Šiandien Ispanijos sostinėje Madride prasideda antrasis Europos čempionato etapas, kuriose 12 komandų. Visi turnyro žaidėjai gyvena prestižiniame „Hotel Melia Castilla” viešbutyje, kurį visą laiką saugo didžiulis būrys apsaugos, o norint patekti į viešbutį, reikia praeiti patikrinimo punktą.

Vienas Lietuvos rinktinės trenerių Rimas Kurtinaitis teigė, jog Maljorkoje viešbuti buvo geresnės kokybės ir maisto racionas – platesnis. Tačiau treneris teigė, jog visiems sąlygos yra vienodos, o organizacija – labai gera. Jeigu blogai sužaisime, jokiais būdais negalėsime kaltinti viešbučio.

Viešbutyje netyla kalbos, o žurnalistai turi daugybe darbo – visų šalių rinktinės skirtingu metu išvyksta arba atvyksta iš treniruočių.

Kaip ir galima buvo tikėtis, daugiausiai dėmesio sulaukia rinktinių lyderiai bei NBA krepšininkai.

Daugiausiai dėmesio iš Lietuvos krepšininkų susilaukė Šarūnas Jasikevičius, kurį panoro pakalbinti bene daugiau nei 20 žurnalistų bei Ramūnas Šiškauskas, kuriuo domėjosi televizijos žurnalistai.

Atvykęs į viešbutį Š.Jasikevičius apsikabino ir pasikalbėjo su Izraelio komandos žaidėjais Yanivu Greenu bei itin draugiškai kalbėjosi su Yotamu Halperinu. Su abiem šiais krepšininkais Šaras žaidė Tel Avivo „Maccabi” komandoje.

Beje, Lietuvos rinktinės vadovas Šarūnas Kliokys gyvena viename aukšte su Izraelio rinktine, kurią prižiūri papildoma apsauga. Š.Kliokys pasakojo, kad kartą prie jo priėjo Izraelio rinktinės puolėjas Ido Kozikaro, kuris paprašė perduoti linkėjimų Rimantui Kaukėnui.

Mūsų rinktinės treneriai surengs ir vakarinę treniruotę, kurioje daugiausiai dėmesio skirs italų žaidimo studijoms bei taktikos paruošimui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.