AB „Lėvuo“ atidaro dar vieną parduotuvę Vilniuje

Šiandien, rugsėjo 7 d., AB „Lėvuo” Vilniaus „Akropolyje” atidaro madingų moteriškų drabužių parduotuvę „Tally Weijl”. Tai jau antroji šio prekės ženklo parduotuvė sostinėje ir šeštoji parduotuvė Lietuvoje.

„Mados rinka reikalauja ypatingo lankstumo, kūrybingumo bei gebėjimo jausti vartotojų poreikius. Joje laimi ir tvirčiausias pozicijas išsaugo tos kompanijos, kuros sparčiausiai prisitaiko prie besikeičiančių tendencijų. „Tally Weijl” kūrėjų komanda išsiskiria lankstumu ir gebėjimu perprasti rinką, ambicingumu. Be to, ji stipriai orientuota į savo užsibrėžtą tikslinę auditoriją, todėl esame tikri, kad savo pirkėjui siūlome geriausią bei kokybišką prekę”, – sako AB „Lėvuo” generalinis direktorius Deimantas Dalibogas.

Jo teigimu, „Tally Weijl” prekės ženklo populiarumą Lietuvoje įrodo ir sėkmingai veikiančios parduotuvės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose.

„Tally Weijl” moteris – jauna, pasitikinti savimi, besimėgaujanti gyvenimu ir sekanti madą. Ji – nuolat dėmesio centre esanti flirtuojanti koketė. Šios kompanijos pagrindinis tikslas yra moterų gyvenimą paversti dar seksualesniu, nei jis yra dabar. Todėl šio prekės ženklo drabužiai ir aksesuarai yra itin mėgiami jaunatviškų, savimi pasitinčių ir moteriškumą dievinančių dailiosios lyties atstovių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.