Lietuvos rinktinės kovas per TV3 stebi milijonai žiūrovų!

Lietuviai tikrai eina iš proto dėl krepšinio! Tai patvirtina ne tik gausūs sirgalių būriai šalies baruose ir gatvėse, o ir Europos vyrų krepšinio čempionatą iš Ispanijos transliuojančios TV3 televizijos žiūrimumo rekordai. Azartiškos ir pergalingos Lietuvos vyrų rinktinės rungtynės kaskart prie ekranų be konkurencijos sutraukia daugiau nei milijoną žiūrovų.
Rekordas Nr.1: Viešosios nuomonės tyrimų agentūros TNS Gallup Media TV metrų duomenimis pirmadienį rodytą itin ugningą Lietuvos ir Turkijos rinktinių susitikimą stebėjo 1 074 000 arba net 50% visų amžiaus grupių žiūrovų, tuo metu žiūrėjusių televizorių. O per LNK tuo pat metu rodytomis laidomis – „Dviračio šou”, 22:00 žiniomis ir veiksmo filmu „Kikboksininkas” domėjosi vos 18,1% visų amžiaus grupių žiūrovų.
Rekordas Nr.2: Antradienio rungtynes, kuriose lietuviai lyg riešutus triauškino čekus, stebėjo 1 004 000 arba 42,9 % visų amžiaus grupių žiūrovų, tuo metu žiūrėjusių televizorių. O per LNK tuo pat metu rodytą sezono pasididžiavimu tituluojamą – „Kelią į žvaigždes 3” ir „Paskutinę instanciją” žiūrėjo tik 22,5% žiūrovų.
Rekordas Nr.3: Įtemptas ir daug nervų sirgaliams kainavusias vakarykštes, rugsėjo 5-osios rungtynes tarp Lietuvos ir Vokietijos rinktinių stebėjo net 1 099 000 arba 45,3% visų amžiaus grupių žiūrovų, tuo metu žiūrėjusių televizorių. Tuo tarpu LNK „Keliu į žvaigždes 3” ir „Srovėmis” domėjosi vos 25% žiūrovų.
Kartu su krepšinio aikštelėse vieną po kitos pergales iškovojančiais krepšininkais, žiūrimumo rekordus naujajame sezone gerina jau pirmąją savaitę, kaip ir ne vienerius metus iki tol ryškiai lyderiaujanti TV3 televizija. Pirmąją čempionato dieną, rugsėjo 3-iąją, TV3 žiūrėjo 32,7% visų amžiaus grupių, tuo tarpu LNK – 22,2% tuo metu žiūrėjusių televizorių žiūrovų. Antradienį, rugsėjo 4 dieną, TV3 žiūrėjo 31% visų amžiaus grupių žiūrovų, tuo tarpu LNK – 20% tuo metu žiūrėjusių televizorių. O rekordinę dieną – trečiadienį, rugsėjo 5-ąją, visą dieną TV3 žiūrėjo net 32,9% visų amžiaus grupių žiūrovų, atitinkamai LNK – 20,8% tuo metu žiūrėjusių televizorių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.