Jurgitai Jurkutei – pasaulio čempiono Arūno Bižoko pamokos

Penktadienį startuosiančiam šokių turnyrui „Šok su žvaigžde!” „Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė repetuoja jau gerą mėnesį. Treniruotės buvo tokios intensyvios, kad neatlaikė gražuolės kojos – prasidėjo uždegimas.

„Labai pradėjo skaudėti keltis, jos ištino. Buvau pas gydytojus, išrašė vaistų, juos dabar vartoju. Skausmas nuslūgo, uždegimas baiginėjasi. Dabar visas jėgas dabar taupau premjerai”, – šypsojosi J. Jurkutė.

„Mis Lietuva” Jurgita Jurkutė šokių turnyre „Šok su žvaigžde!” šoks su Lietuvos dešimties šokių čempionu Alanu Gunko. Repeticijų sūkuryje Jurgitą aplankė Pasaulio sportinių šokių čempionas Arūnas Bižokas.

„Arūnas pamatė mus su Alanu repetuojančius kvikstepą. Man sunkiai sekėsi kai kurie judesiukai. Arūnas pamokė, kaip rankas laikyti, kaip šuoliukus daryti. Man labai pravertė jo pamokos”, – sakė J.Jurkutė.

„Mis Lietuva 2007” prisipažino, kad pasaulio sportinių šokių čempionas negailėjo judviejų su Alanu porai pagyrų. „Jam patiko mūsų kvikstepas”, – sakė J. Jurkutė.

Anksčiau buvo planuojama, kad Jurgita projekte dalyvaus kartu su pasaulio sportinių šokių čempionu Arūnu Bižoku. Pats Arūnas buvo labai užsidegęs dalyvauti „Šok su žvaigžde!”, bet planus teko atidėti dėl darbų JAV. Nepaisant to, Bižokas ketina grįžti iš JAV ir sušokti tiesioginiame LNK televizijos eteryje.

Nors Alano ir Jurgitos kvikstepas ir yra tobulintas pasaulio čempiono, šou premjeroje penktadienį jiedu šoks ča ča ča.

„Visi konkursantai buvome padalinti į dvi dalis – vieni šoka standartinius šokius, kiti – Lotynų Amerikos. Mes šoksime Lotynų Amerikos, ištraukėme pirmą numerį. Smagu. Turiu labai gražią, man specialiai siūtą suknelę, juodą iki kelių, puoštą blizgučiais”, – džiaugėsi „Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė.

Tiesioginė „Šok su žvaigžde!” premjera – penktadienį 19.10 per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.