Trys laimingosios: Neringa, Alicija ir Laisva

Trims „Kelio į žvaigždes 3” dalyvėms nuskilo – jos artėjantį šeštadienį dainuos vaikinų sutiktuvėse Vilniuje, „Forum Palace” rūmuose.

Šią savaitę realybės šou patalpose virė diskusijos, skambėjo kritika, patarimai ir argumentai, kodėl viena ar kita dalyvė šeštadienį turėtų dainuoti didžiojoje scenoje. Pagaliau išrinktos trys merginos iš septynių, kurioms nusišypsos laimė koncertuoti.

Vieną laimingąją išsirinko pačios KĮŽ 3 dalyvės. Tai Neringa. Ji susilaukė keturių savo kolegių palaikymo.

Antrąją merginą išrinko „Kelio į žvaigždes” veteranai – pernykščiai ir užpernykščiai „keliukai” Vudis, Vilija, Baggy B, Radži ir Merūnas. Pagal jų sprendimą, šeštadienį koncertuos Alicija. „Ji išsiskiria iš kitų, yra egzotiškos išvaizdos”, – tokie argumentai skambėjo iš buvusių KĮŽ dalyvių, peržiūrėjusių buvusį koncertą Panevėžyje.

Kartu su Neringa ir Alicija šeštadienį dainos žodžiais su žiūrovais bendraus ir Laisva. Ją išrinko Grūdas. „Ji turi itin daug energijos, kurios scenoje labai reikia. Laisva, eik ir padainuok už mus visus”, – pasakęs savo sprendimą pridūrė Grūdas.

Laisva, taip pat Neringa ir Alicija eis ir padainuos šeštadienio vakarą Vilniaus „Forum Palace” rūmuose. Koncertas, kuriame savo kelią į žvaigždes pradės ir šeši vaikinai, prasidės 19 valandą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.