V. Juozapaitis nemokys „Kelio į žvaigždes 3” merginų

Visi dėstytojai, išskyrus operos solistą Vytautą Juozapaitį, jau išsirinko merginas, kurias scenos meno mokys „Kelyje į žvaigždes 3”.

„Merginos manęs išvengė. Lauksiu vyriškų balsų”, – sako pernykštis Merūno mokytojas ir pripažįsta, kad yra „kietesnio mokymo” atstovas.

Pasak V. Juozapaičio, kiekvienas dainuojantis žmogus privalo gauti muzikos mokslo pagrindus. „Tai panašu į vairavimą. Juk tie, kas sėda prie vairo, turi žinoti, kaip valdyti automobilį. Iš pradžių reikia išmokti taisykles, o paskui galima jas laužyti”, – griežtai kalba žymus dainininkas.

Operos solistas sako, kad jis KĮŽ 3 dalyvius nebūtinai bandys išmokyti operinio dainavimo, priklausys nuo to, kokią muziką bus įpratęs atlikti jo mokinys. „Tai, kad pernai bendravau su puikų operinį balsą turinčiu Merūnu, buvo gražus sutapimas”, – sako V. Juozapaitis.

Dar vienas žvaigždūnų mokytojas – garsus dainininkas Česlovas Gabalis. Jo mokinės keturis mėnesius (jei neiškris anksčiau) bus Evelina ir Aušrinė. „Patraukė šių merginų laikysena, sugebėjimas įtikinti žiūrovus savo daina”, – pasirinkimą aiškina profesionalas.

Kartu su Č. Gabaliu į profesionalų kelią scenos naujokus ves žymusis rokeris Povilas Meškėla. Jis pasirinko dėstyti Alicijai, kurią jau pažįsta, nes mergina metus lankė P. Meškėlos pamokas dar iki realybės šou. „Ši panelė per trumpą laiką sugebėjo pasiekti išties nemažai”, – savo mokinę giria P. Meškėla, tačiau nuo tolimesnių komentarų susilaiko. Taip pat iš P. Meškėlos muzikinių žinių semsis Skaistė ir Laisva.

Ketvirtoji žvaigždūnų mokytoja Ronata Balkaitienė „Kelyje į žvaigždes 3” atsirado visai netikėtai. Jos mokinys Anatolijus iš Druskininkų dalyvavo realybės šou atrankoje, o ji jam pritarė dainuojant lyrinę dainą. Išėjo taip, kad Anatolijus tapo KĮŽ 3 dalyviu, o Ronata – „keliukų” mokytoja. Ji dėstys Gintarei ir Neringai.

„Mokiniai manęs nebijo, nes bendrauju su jais itin šiltai. Stengiuosi, kad ir man, ir jiems būtų gera”, – sako Druskininkuose muzikos mokytoja dirbanti moteris.

Kitą savaitę prie merginų prisijungs šešių jaunuolių kompanija. Kas iš jų papuls pas V. Juozapaitį, o kas – pas kitus dėstytojus, paaiškės pirmadienį.

Šiandien „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje 20 val. Per LNK – apie tai, kaip realybės šou mokytojai renkasi savo būsimąsias studentes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.