Į Lenkiją – gydytis nevaisingumo

Didžiosios Britanijos Nacionalinei sveikatos tarnybai (NST) turint ribotas galimybes teikti nevaisingumo gydymo paslaugas, britų poros šią problemą sprendžia važiuodamos į naująsias Europos Sąjungos šalis.

Didžiosios Britanijos medikai tvirtina, kad nevaisingumo problemų turinčios poros vis dažniau keliauja į kitas šalis, kur galima gauti tokias pat paslaugas kaip Britanijoje, tik daug pigiau. Medikų teigimu, klientų žvilgsnis dažniausiai krypsta į Lenkiją. Šioje šalyje, pasak jų, nemažai privačių klinikų, kurios suteikia kokybiškas paslaugas gydant nevaisingumą. Gydymo kainos Lenkijoje ir Didžiojoje Britanijoje žymiai skiriasi. Įskaitant pragyvenimo ir kelionės išlaidas britams pigiau vykti gydytis į Lenkiją. Netgi atsirado nauja verslo sfera – medicininis turizmas. Steigiamos specialios įmonės, padedančios užsiregistruoti klinikoje ir suplanuoti kelionę. Medicininio turizmo kompanijos patarėjas Lukaszas Liese atkreipė dėmesį į tai, kad britams ypač patrauklios Lenkijos medikų siūlomų paslaugų kainos. „Specialistų teikiamų paslaugų kainų skirtumą lemia Lenkijos ir Didžiosios Britanijos ekonominiai skirtumai. Todėl konsultuodamiesi pas aukšto lygio lenkų specialistą britai moka daug mažiau, nei savo šalyje”, – sakė jis. – Yra nemažai kompanijų, siūlančių pigius skrydžius. Lenkija pasiekiama vos per 2 valandas.”

Lenkijos klinikos padeda išgydyti ir moterų ir vyrų nevaisingumą. Porų problemas padeda spręsti ir dirbtinis apvaisinimas. Per pastaruosius 5 metus Lenkijos gydytojai pasirodė kaip geri specialistai, todėl privačios nevaisingumo gydymo klinikos nejaučia klientų stokos. Kaip pažymėjo vienos Lenkijos nevaisingumą gydančios klinikos atstovas, idėja vykti gydytis į svetimą šalį kai kam atrodo gąsdinanti, tačiau darome viską, kad užtikrintume klientų saugumą keliaujant ir teigiamą rezultatą atvykus.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Į Lenkiją – gydytis nevaisingumo"

  1. as

    ar lenkijoje ymanomas teisetas sorogatinis gimdymas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.