Su „Omnitel“ „Eurozona“ mokestis už priimamus skambučius ES šalyse – mažesnis nei eurotarifas

Lietuvos mobiliojo ryšio bendrovė „Omnitel”, nuo rugpjūčio 30 dienos sumažinusi tarptinklinio ryšio ES šalyse kainas, savo vartotojams, užsisakiusiems „Eurozonos” paslaugą, siūlo dar patrauklesnius mokesčio už priimamus skambučius tarifus.
„Omnitel”, visiems savo vartotojams pritaikiusi vadinamuosius eurotarifus, drauge pasiūlė galimybę naudotis dar penktadaliu mažesnėmis kainomis už priimamus skambučius Europos Sąjungos šalyse ir itin patrauklius tarifus – kitose Europos valstybėse”, – sakė „Omnitel” viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.
„Keičiasi ne tik „Eurozonos” paslaugos kainos, bet ir grupių struktūra. Nuo šiol Europos valstybės bus sujungtos tik į dvi grupes, o ne į keturias, kaip anksčiau, todėl vartotojai, pasirinkę vieną valstybių grupę, palankesnėmis kainomis kalbės daugiau šalių”, – sakė R. Štaras.
Užsisakę „Eurozonos” paslaugą ir pasirinkę „Grupę I”, vartotojai visose ES valstybėse už priimtus skambučius mokės tik 0,79 Lt. Į „Grupę II” įeinančiose Rytų Europos šalyse (Albanijoje, Bosnijoje ir Hercogovinoje, Kroatijoje, Makedonijoje, Serbijoje, Juodkalnijoje, Turkijoje, Baltarusijoje, Moldovoje ir Rusijoje (6 pastarosios šalies operatorių tinkluose)) „Eurozonos” paslaugos vartotojams priimami skambučiai kainuos 1,59 Lt.
Kaip ir iki šiol, priimti skambučius BSA (Baltic Sea Alliance) aljansui priklausančių narių LMT (Latvija) ir EMT (Estija) mobiliojo ryšio tinkluose „Omnitel” vartotojai galės nemokamai. Taip pat visiems „Omnitel” vartotojams 26 proc. sumažėjo pokalbių kaina skambinant iš šių Latvijos bei Estijos tinklų. Prisijungę prie LMT ir EMT, „Omnitel” vartotojai galės skambinti į Lietuvą už 1,47 Lt/min mokestį. Šiuose tinkluose „Omnitel” vartotojai galės naudotis ir net 66 proc. mažesniais duomenų perdavimo paslaugų įkainiais – 3,06 Lt/MB (megabaitą).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.