Šeštadienį koncertuos tik trys „Kelio į žvaigždes 3” merginos

Ne visoms „Kelio į žvaigždes 3” dalyvėms artėjantį šeštadienį bus suteikta proga sudainuoti dainą.

Koncerte Vilniuje, „Forum palace” rūmuose, šeštadienį dainuos tik trys merginos. Dvi iš jų paaiškės trečiadienį, dar viena – ketvirtadienį.

Vieną merginą, kuri gaus keletą minučių šlovės ir žiūrovų dėmesio koncerte, turės išrinkti Grūdas. Jis jau suka galvą. Kuri dainuos antroji, po ilgų diskusijų privalės nuspręsti pačios KĮŽ 3 dalyvės.

Trečiąją laimingąją išrinks buvę „keliauninkai į žvaigždes” Vudis, Vilija, Merūnas, Radži ir Baggy B. Jie dalyvavo praėjusio šeštadienio koncerto perklausoje ir jau spėjo susipažinti su merginų vokaliniais ir scenos judesio sugebėjimais.

Šeštadienį Vilniuje prie „Kelio į žvaigždes 3” kompanijos prisijungs šeši vaikinai. 21-erių keistuolis Dūmas pirmąjį užmokestį už dainavimą gavo dar šešerių, kuomet su draugu dainuodami berniukai autobuse prašė keleivių pinigų. Jo vienmetį Anatolijų draugai praminė „Tūsų karalaičiu”. 20-metis Deividas negeria ir nerūko, tačiau sportuoja, kad scenoje gerai atodytų. 23-ejų Audriaus jau vengia radijo stotys, ypač tos, kurios transliuoja karaokė žaidimus, nes vaikinas – šių žaidimų entuziastas. 24-erių Valdas – vyriausias šou dalyvis, studijuojantis Ekonometriją, o 19 metų Romas yra balsingojo Povilo Meškėlos mokinys.

Visi vaikinai šeštadienį virs kino filmų herojais. Štai, Deividas vaidins Džeimsą Bondą, Audrius pavirs Zoro, o Dūmas užsidengs vieną akį juodu raiščiu ir taps Karibų piratu.

Koncertuos ir buvusios „Kelio į žvaigždes” merginos: Agnė, Simona, taip pat Dangė bei Sigita iš pirmojo KĮŽ.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.