„Kelio į žvaigždes 3” dalyvėms – Radži ir Merūno kritikos strėlės

Radži, Merūnas, Baggy B, Vudis ir Vilija negailėjo griežtų žodžių „Kelio į žvaigždes 3” merginoms, tačiau kai kurie šeštadienio koncerto pasirodymai buvusiems „keliukams” visai patiko.

Drąsūs, savimi pasitikintys, rimtai nusiteikę ir turintys ką pasakyti tiesiai KĮŽ 3 dalyvėms į akis – taip nusiteikę buvusieji realybės šou dalyviai atėjo į svečius pas naująsias „keliukes” žiūrėti šeštadienio atidarymo koncerto ir jo vertinti.

Tuo tarpu KĮŽ 3 merginos stebėjo savo pirmųjų pasirodymų įrašą nedrąsiai, šiek tiek besidrovėdamos, vietomis prisidengdamos veidus rankomis. Jos pripažino, kad stebėti save iš šalies nėra taip lengva, kaip atrodo.

„Galvojau, kad atrodžiau blogiau”, – pamačiusi savo pasirodymą tarstelėjo Aušrinė, šeštadienį atlikusi dainą „Kai žiūriu pro langą”. Tačiau Merūnas tuoj pat pareiškė savo nuomonę: „Tavo veidas – per šaltas. Na ir kas, kad gyvenime esi santūri, su žiūrovais vis tiek reikia bendrauti šiltai”.

Mino ir Evelinos dainą „Visko bus” jos kolegės įvertino gan gerai: „Ji dainavo ne viena, o su jau patyrusiu Mino, tad ir atrodė laisvai”. Tačiau Merūnas buvo kitokios nuomonės: „Evelina buvo pasimetusi, stebint ją atrodė, kad jai tuoj kas nors nutiks”. O Radži tik skėsčiojo rankomis: „Na, ką joms gali pasakyti… juk tai pirmasis koncertas…”.

Nuo ugningojo romo, išgarsėjusios pernai „Kelyje į žvaigždes 2”, kliuvo Gintarei. „Išėjai į sceną kaip kaimietė..”. Po šių žodžių kolegę ėmėsi ginti Grūdas: „Bet ji perteikė dainos tekstą veido išraiškomis”. Pati Gintarė savo dainą „Jei gali – meilės duok” vertino gana savikritiškai: „Labai raukiausi”.

Radžiui labiausiai patiko Laisvos daina „Lijo lietūs”, o Merūnui ir Vilijai užkliuvo merginos veido grimasos. „Per daug emocijos reiški veido išraiškomis. Truputį persūdai…”. Laisva rado atkirtį kritikai: „Aš kitaip negaliu… aš energinga. Jei dainuoju, kad lyja lietus, tai tą ir parodysiu judesiu…”.

Iki šiol tylėjęs, prabilo ir Baggy B. Jis patarė Neringai, kuri dainavo, kad „Gyvenimas – jėga”: „Kartais reikia prieš pasirodymą išsamiau pasikonsultuoti su choreografu, kad bedainuodama nepradėtum dusti…”. Pats Baggy B pernai išmoko dainuoti nedusdamas. Itin sudėtingą kvėpavimo atžvilgiu dainą „Gyvenu gerai” vaikinas scenoje atlikdavo mindamas treniruoklį – dviratį.

Tuo tarpu Merūnas Neringą lygino su Britney Spears: „Lietuvoje atgimė ši atlikėja. Tobulas grožis…”.

Pačiai Neringai gražus pasirodė Alicijos šokis ir daina „Gaila”. Vilija tam paprieštaravo: „Ne. Judesys nebuvo patrauklus. Juk Alicija kartojo vienintelį judesį – kraipė klubus”. Pati Alicija teisinosi: „Viską buvau išmokusi, bet kai atėjau į sceną, pamiršau”. Buvusių „keliečių” budri akis pastebėjo ir dar vieną smulkmeną: dainuojant ranka taisytis į akis krentančias juodas garbanas – nedera.

Skaistė, stebėdama savo pasirodymą, visą laiką kikeno, o galiausiai nebegalėjo sutramdyti juoko. Tačiau vėliau ji susikaupė ir bandė ieškoti minusų: „Gal per daug šokau…?”. Tačiau kolegės ir Grūdas gyrė merginą bei su ja dainą „Daktare, padėk” traukusį Radži.

Pasibaigus peržiūrai merginos puolė į virtuvę – vakarienės metu užvirė diskusijos apie šeštadienio koncertą. Prieita išvados, kad netrukus „Kelyje į žvaigždes 3” prasidės konkurencija, tad reikia itin stengtis ir tobulėti, kad scenoje atrodytum nepriekaištingai.

„Kelio į žvaigždes 3” dienoraščiai – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20 val. Artimiausiose laidose – šeštadienio koncerto peržiūra.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.