Po žvaigždėtu dangumi – svajonių ir romantikos naktis „Kelio į žvaigždes 3” merginoms

Prieš apsigyvendamos realybės šou patalpose, „Kelio į žvaigždes 3” merginos gavo progą įkvėpti gryno laisvės oro.

Septynioms dalyvėms ir Grūdui sekmadienio naktis virto linksmybėmis iki paryčių.

Vėlų šeštadienio vakarą pasibaigus muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 3” atidarymo koncertui Panevėžyje, būsimosios žvaigždutės, kupinos pirmojo koncerto įspūdžių, negrįžo į gyvenamąsias patalpas. Jų laukė staigmena – kelionė į Vilniaus pakraštį, į netoli Pilaitės esančią vilą, prie pat Gilužio ežero.

Nakties vėsa, ugnies fakelai, šildantys ugnies dūmai, kylantys ir trumpam uždengiantys žvaigždes, ant grotelių kepamos mėsos kvapas – šiais malonumais mėgavosi KĮŽ 3 dalyviai.

„Tokią romantišką naktį visi panyra į svajones…norėčiau „Kelio į žvaigždes 3″ pasaka mėgautis kuo ilgiau…”, – sakė Skaistė. Tai buvo jos didžiausias troškimas, kurį mergina kartu su savo pintu vainiku paleido plaukti į ežerą.

Vainikus su norais plukdė ir kitos merginos. Štai, Aušrinės noras – konkretus: nugalėti scenos jaudulį. O Neringos troškimas – per save įkūnyti kitų svajones. „Norėčiau, kad matydami mane, nemokantys dainų uždainuotų, o negalintys šokti pašoktų”. Bene visų dalyvių norai buvo susiję su „Keliu į žvaigždes 3”.

Iki paryčių merginos šoko aplink ugnį, dainavo lietuvių ir kitų šalių liaudies dainas. Kol galiausiai sumigo prabangiame viešbutyje. Beje, besirinkdamos kambarius nakvynei, merginos (nežinia, juokais ar ne) nepasidalino Grūdo. „Aš miegosiu vienas!”, – pareiškė jis. „Nė velnio. Vienas tu nemiegosi…”, – šelmiškai šypsojosi panelės.

Gintarė vėliau prasitarė, kad išvykoje tikėjosi visai ne to, ką gavo. „Manėme, teks apsigyventi palapinėje ir kepti kiaulę ant ugnies”, – sakė skandalingoji KĮŽ 3 dalyvė.

Ryte pasimaudę prabangios vilos baseine ir papusryčiavę, „keliukai” išvyko. Gyvenamosiose patalpose jų jau laukė vadybininkas Marius Berenis – Tru. Gyvenimas, vingiuojantis žvaigždžių link, prasidėjo.

Sekmadienio linkmybės – pirmadienį 20 val. „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje. Laidoje taip pat matysime būsimųjų žvaigždžių artimųjų pasakojimus apie dalyves – kad jų paveikslai nusipieštų dar ryškesnėmis spalvomis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.