„Sobieski Uogos”” į Klaipėdą grįžta su „Inland Knights” ir „RyRalio DJs”

Jau šį penktadienį, rugsėjo 7 dieną, į Klaipėdą vėl sugrįš šokių muzikos renginių serija „Sobieski Uogos”. Nuo 22 val. trijų aukštų restorane „Petit Marseille” lankytojai išgirs tikrą „house” scenos legendą iš D.Britanijos – Laurence Ritchie iš „Inland Knights”. Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantį didžėjų apšildys Lauris Lee ir Karalius iš RyRalio DJs bei ką tik Notingemo klubus nusiaubęs Santi Touch.

„Pirmasis „Sobieski Uogos”” renginys balandžio pabaigoje, „Mažajame Marselyje” nudžiugino ir organizatorius ir publiką. Išskirtinis jaukumas, puikūs žmonės ir aukščiausios kokybės „house” muzika – ko gi daugiau reikia, norint išgyventi besibaigiančią vasarą ir prasidedantį romantišką rudenį”, – sakė AB „Vilniaus degtinė” degtinių grupės marketingo vadovas Aurimas Pukevičius.

House muzikos herojai

Netrukus dešimtąjį jubiliejų švęsiantis Laurence Richie ir Andy Riley „Inland Knights” duetas visuomet vardinamas prie reikšmingiausių house muzikos atstovų Europoje. Tačiau vien savo įrašų kompanijoje virš 50-ies įvairiausių įrašų išleidę britai įsižeidžia, kai žurnalistai juos lygina su Ian Pooley ar Dimitri From Paris. „Įdomu, kodėl? Tiesiog mes jau nebe naujokai, kad tai pradžiugintuų. „Inland Knights” turi savo vardą, savo pakankamai išskirtinį skambesį, savus gerbėjus, todėl kažkokie palyginimai tik siutina, o ne glosto,” – telefonu pasakoja penktadienio svečias.

Priežasčių pykti yra. Juk jų muzika ne kartą skambėjo tokiuose pasaulinio garso muzikos rinkiniuose kaip „Global Underground”, „Renaissance”, „Ministry Of Sound” ar Miguel Migs sumiksuotame „Nite Life”. Duetas kūrė remiksus, tokiems šokių salių hitams, kaip „Faithless” hitui „Mohammed Ali”, Onionz And Tony „Everywhere You Are,” Floris „Shake It”, ar Dano „Horny Hustle”. Tuo pat metu „Inland Knights” nesustoja gastroliuoti po visą pasaulį nuo Australijos iki Singapūro, Pietų Afrikos ir Rusijos, reguliariai pasirodydami Ibizos „Amnesia”, „Dance Valley” renginiuose Olandijoje, Londono klubuose „Fabric” ir „The End” ar tiesiog nedideliuose „Drop Music” vakarėliuose kažin kur visoje Anglijoje.

Mikse bus daug eklektikos

Pasak Laurence Ritchie, „Inland Knights” visada siekia suderinti tiek darbą studijoje, tiek DJ pasirodymus. „Jei per daug dėmesio skiri vienai veiklai, labai pasiilgsti kitos”. Ypatingo jazz ir funk junginių, audringų perkusijų ir vokalinių „kabliukų” pripildyta „Inland Knights” grojama muzika nėra standartinis skambesys, kurį gali išgirsti kiekviename klube. Jų setai – tai tarsi gurmaniškos stiliaus virtuvės patiekalas – čia house muzika dera su salsos ir latino ritmais ir dub, disco, garage bei tech house prieskoniais. „Taip buvo dešimt metų, taip bus ir Klaipėdoje”, – eklektiško mikso neatsižada didžėjas.

„Niekam ne paslaptis, kad „Inland Knights” įkurti „Drop Music” ir „Raise Recordings” – vieni mėgstamiausių mūsų leiblų, kurių išleistus įrašus tiek aš, tiek Lauris Lee nuolatos „zuliname” savo pasirodymuose. O Klaipėdos publika – visada labai šauni, todėl net neabejok, kad „Sobieski Uogos”” uostamiesčio „Mažajame Marselyje” su Laurence Ritchie prisiminsi labai ilgam”, – sakė Karalius iš RyRalio DJs.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.