UAB „BRC nekilnojamas turtas” pakeitė pavadinimą į UAB „BREC LT”

UAB „BRC nekilnojamas turtas” pakeitė įmonės pavadinimą į UAB „BREC LT”.

UAB „BREC LT” priklauso estiško kapitalo „United Partners” įmonių grupei, kurios pagrindinė veikla yra investicinė bankininkystė, įmonių valdymas bei restruktūrizavimas ir nekilnojamasis turtas. BREC veikia Lietuvoje Latvijoje ir Estijoje ir turi 9 biurus, kuriuose dirba daugiau kaip 100 nekilnojamojo turto specialistų.

UAB „BRC nekilnojamas turtas” Lietuvoje savo veiklą pradėjo 2001 metais kaip „Hansa Capital” grupės nario UAB „Baltijos realizacijos centras” nekilnojamojo turto skyrius, o 2004 metais UAB „BRC nekilnojamas turtas” tapo savarankiška įmonė, po to kai įmonę iš „Hansa Capital” įsigijo Estijos holdingo kompanija „United Partners”. 2007 metais pakeistas pavadinimas ir pristatytas naujas prekinis ženklas BREC – Baltijos nekilnojamojo turto paslaugų centras (Baltic Real Estate Center), kuris siejamas su kompetentinga konsultacija ir atsakymais į visus nekilnojamojo turto klausimus.

„Per savarankiškos veiklos metus pavyko atsikratyti „dukterinės Hansabanko įmonės” etiketės ir įmonės pavadinimo keitimas tik užbaigia šį ilgalaikį procesą,” – sako bendrovės direktorius Donatas Bulvydas. „Įmonės pavadinimo keitimas – tai labai atsakingas ir įpareigojantis žingsnis: tapdami „Nekilnojamojo turto paslaugų centru” priimame iššūkį, kad kiekvienas mūsų klientas gautų jam reikalingą konsultaciją, paslaugą ar patarimą, susijusį su nekilnojamuoju turtu. Juk klientas, atėjęs į prekybos centrą, visada žino, kad jame galės nusipirkti nuo adatos iki automobilio, gaus jam reikalingas kasdienes paslaugas, todėl ir mūsų veikla bei naujasis įmonės pavadinimas įpareigoja atitikti šią koncepciją visuose įmonės biuruose tiek Vilniuje, tiek Kaune, tiek Klaipėdoje.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.