Apgaule išviliota beveik milijonas litų

Uostamiesčio teisėsaugininkai baigė ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo ir turto iššvaistymo. Įtariamaisiais tapo du klaipėdiečiai, tarp jų – vienas bendrovės vadovas.

Klaipėdos VPK Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriuje baigtas ikiteisminis tyrimas, kuriame – 14 nusikalstamų veikų epizodų dėl turto iššvaistymo ir dokumentų suklastojimo.

Anot Klaipėdos VPK atstovo spaudai Albino Strumylos, įtarimai dėl šių nusikaltimų pareikšti Sauliui Kairiui (gim. 1969 m.) ir Kęstučiui Gedminui (gim. 1963 m.).

S. Kairys įtariamas tuo, kad nuo 2002-ųjų pradžios iki 2003-ųjų pradžios į K. Gedmino perduotus dokumentus savo ranka įrašė tikrovės neatitinkančius prekių gavėjų vardus bei pavardes ir šiuos įrašus patvirtino suklastojant prekių gavėjų parašus.

K. Gedminas įtariamas dokumentų klastojimu. Esą jis, būdamas atsakingu už jo žinioje buvusį turtą, iššvaistė 12 165 litų vertės prekių.

Anksčiau teistas S. Kairys šiuo metu suimtas pagal Klaipėdos miesto apylinkės teismo sprendimą kitoje byloje.

Pagal kitą Klaipėdos VPK Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus atliktą tyrimą, jis kaltinamas iš šešių žmonių pasiskolinęs pinigų investuoti į tariamai vykdomą metalų pirkimo-pardavimo verslą.

Anot teisėsaugininkų, suklaidinęs žmones S. Kairys apgaule pasisavino 928 650 litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Apgaule išviliota beveik milijonas litų"

  1. Čigonas

    Panuliukas, kol durnų žmonių bus – čigonėliai gyvens.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.