Klubo vadovo argumentas – smūgis į kaktą

Visi didžiausi Norvegijos laikraščiai vakar rašė apie konfliktą Panevėžio „Ekrano” klube. Po panevėžiečių Osle pralaimėtų UEFA taurės rungtynių „Valerengai” 0:6, „Ekrano” sporto direktorius Virginijus Liubšys į komandos autobusą lipo smarkiai kraujuojančiu veidu.

„Lietuvos žinioms” paklausus, kas nutiko Norvegijoje, V.Liubšys neslėpė, kad jam po rungtynių netikėtai smogė „Ekrano” generalinis direktorius Tomas Sitnikovas.

„Po varžybų T.Sitnikovui išsakiau savo nuomonę apie rungtynes, apie komandos valdymą. Man negali nerūpėti, kas vyksta „Ekrano” klube, su kuriuo esu susijęs daug metų. Tuomet jis man, galima sakyti, iš pasalų smogė galva į kaktą”, – pasakojo 49 metų V.Liubšys, kuriam vakar Panevėžyje teko siūti antakį.

V.Liubšys buvo ilgametis „Ekrano” vartininkas ir šios komandos vyriausiasis treneris. Šio specialisto vadovaujamas Panevėžio klubas 1993 ir 2005 metais tapo Lietuvos čempionu.

„Ekrano” sporto direktoriumi V.Liubšys dirba nuo šio sezono. Paklaustas, ar neketina pasitraukti iš klubo, jis atsakė: „Kodėl taip turėčiau pasielgti? Ar tai aš ką nors užsipuoliau?”.

Buvęs krepšininkas 29 metų T.Sitnikovas „Ekrano” futbolo klubui vadovauja nuo praėjusių metų.

Vakar su juo susisiekti nepavyko. Pasak „Ekrano” spaudos atstovo, T.Sitnikovas penktadienį niekam nekomentavo incidento Norvegijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.