„Warriors” sutiko parduoti Š.Jasikevičių?

Jau kurį laiką Graikijos ir JAV žiniasklaidoje pasirodo pranešimų apie galimą lietuvio Šarūno Jasikevičiaus grįžimą į Europą. Nors pats Š.Jasikevičius paneigė gandus, jog jau pasirašė sutartį su Pirėjo „Olympiacos” komanda, JAV žurnalistų teigimu, Golden State „Warriors” klubas sutiko parduoti krepšininką už 250 tūkstančių JAV dolerių.

„Warriors” klubas neigia gandus apie išpirkos mokestį ir tvirtina, kad spalio mėnesį lauks Š.Jasikevičiaus treniruočių stovykloje Havajuose.

Pasak Š.Jasikevičiaus, jo agentas nuo pat vasaros pradžios veda derybas su „Warriors” klubu ir pasiūlė įvairių galimų mainų bei kitų variantų, kaip lietuvis galėtų pakeisti ekipą.

4 milijonų JAV dolerių sutartį kitam sezonui turintis Š.Jasikevičius praėjusio sezono atkrintamosiose varžybose žaidė vos po 1,5 minutės ir iškart po sezono tvirtino, jog nori žaisti, o ne sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio.

„NBA yra gana keista lyga, – spaudai tvirtino Š.Jasikevičius. – Mano manymu, jeigu žaidėjas nėra reikalingas, jį reikia išmainyti arba parduoti, tačiau mums nepavyksta pasiekti susitarimo.”

Kiek anksčiau Š.Jasikevičius patvirtino, jog sulaukė pasiūlymų iš Europos komandų, tačiau teigė, kad prioritetu laiko NBA ekipas.

Primename, kad vasaros pradžioje Š.Jasikevičius atsisakė galimybės tapti laisvuoju agentu, nors turėjo tokią galimybę. „Nemanau, kad laikyti mane komandoje yra protingas sprendimas, – sakė Š.Jasikevičius. – Uždirbu per daug, kad būčiau tik trečias komandos įžaidėjas.”

Manoma, kad šiuo metu krepšininku domisi ne tik Pirėjo „Olympiacos” ir dar keli Europos klubai, tačiau ir Klivlendo „Cavaliers”, Majamio „Heat” bei Bostono „Celtics” komandos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.