Ministro nurodymai prajuokino policininkus

Paviešinti savo mobiliųjų telefonų numerius apylinkių inspektorius raginęs vidaus reikalų ministras netikėtai sužinojo, kad inspektoriai tarnybinių mobiliųjų telefonų apkritai niekada nėra turėję.

Svarbiausia užduotis, kurią vakar lankydamasis Panevėžyje kaimiškųjų apylinkių inspektoriams kėlė vidaus reikalų ministras Raimondas Šukys – aptarnaujamų apylinkių gyventojams išdalyti savo mobiliųjų telefonų numerius. „Tegu jūsų telefonas būna įrašytas pirmasis gyventojų mobiliuosiuose telefonuose. Tai paskatins žmones labiau pasitikėti policija”, – entuziastingai kalbėjo ministras. Išgirdę tokį raginimą, apylinkių inspektoriai negalėjo sulaikyti atlaidžių šypsenų. Visi aliai vieno jie prisipažino per savo tarnybos laikotarpį niekada neturėję tarnybinių mobiliųjų telefonų.

„Visoje Panevėžio rajono policijoje teturime keturis mobiliuosius telefonus”, – ministrui paaiškino Panevėžio rajono policijos komisariato vadovas Sergejus Smirnovas. Tai išgirdęs R.Šukys suglumo neilgam. Tada jis pareiškė, kad mobiliųjų telefonų stygius policijoje yra svarbiausia problema.

Be to, kad neturi telefonų, o tarnybos reikalais naudodamiesi savais mobiliaisiais telefonais kas mėnesį prašneka po šimtą ir daugiau litų, apylinkių inspektoriai guodėsi esą priversti vaikščioti ir vilkėdami aptriušusiomis uniformomis. „Po kaimus važinėjame dulkėtais keliais, nuolat būname kaitinami saulės ir merkiami lietaus. Tokių sąlygų neatlaiko mūsų uniformos, kurias mums skiria dvejiems metams”, – teigė inspektoriai.

Kaimiškųjų apylinkių inspektoriai pabrėžė ir nuolat juos lydintį nesaugumo jausmą. „Kaimas geria neapsakomai, apsvaigę žmonės tampa agresyvūs ir nesuvaldomi. Prieš keturis penkis girtus vyrukus mes, policininkai, tampame bejėgiai. Juolab kad dirbame ir konfliktų malšinti važiuojame po vieną”, – bėdas ministrui vardijo inspektoriai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , .

4 atsiliepimai į "Ministro nurodymai prajuokino policininkus"

  1. fain

    Kodėl žmonės nebesuvaldomi,ypač jaunimas ir girtuokliai…. Visi gyventojai pasakytų,kad policija per ilgą laiką”miegojo”,pati atitinkamai pagal savo darbo instrukcijas nedirbo,pas mus miestely nesam jau kokius 5 metus matę apylinkės inspektoriaus,kuris kaskart apeitų gyventojus,susipažintų su jais,paklaustų apie problemas,….argi tai darbas,o dar dejuoja dėl mažų atlyginimų….,dirba detul,rodo rezultatus,o tik po to reikalauja didesnių atlyginimų….,o kad baimės jie turi …,tai todėl kad nėra fizinio atitinkamo pasiruošimo…,man dėl jų gėda

  2. sushiktas emigrantas

    taip, didziule geda del lietuvos policijos. tai viena is preizasciu kodel as (o manau daugiau tokiu yra) nenoriu gryzt i lietuva – tai brangi lietuvos policija (visa sistema tiesa pasakius gazdina) ir aplamai korupcija. zodziu policija daro geda lietuvai. fukitol.

  3. is ten

    toks ministras geda lietuvai.tikriausiai pavaduotojai dar baisesni.PREMJERE kiek tikiu moraliskai atsilikusiomis ziniomis dar yra tavo komandoje???

  4. bigSh

    cia tai geras anekdotas 🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.